larsa.ir 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام من يه كامپوننت واسه تيك زني يا پشتيباني مثل سايت pars24.ir ميخواستم كه كاربر اگر سوالي يا مشكلي داشت اونجا بنويسيه و ما هم جواب بديم و خودش ببينه مرسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز می توانید از افزونه های منتشر شده در سایت جومینا استفاده کنید اینم لینکش جومینا آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در مهر 90 مرسی داش ولی من واسه 1.6 یا 1.7 میخوام اینجا مگه تالار 1.6 نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 میتونید از کامپوننت Huru Helpdesk استفاده کنید ! البته من تاحالا به سایت پارس جوم کسی رو هدایت نکردم ولی ترجمه شده اش رو منتشر کردیم و میتونید از اونجا دانلود کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 کامپونتی که میخواید دقیقا اینجاست با تشکر از آقای گنجی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajvahid 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز می توانید از افزونه های منتشر شده در سایت جومینا استفاده کنید اینم لینکش جومینا آرزومند آرزوهایتان سلام . پارس جوم واسه من باز نمیشه . مشکل داره ؟! کسی لینک جایگزینی واسه این کامپوننت داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز با مشکلاتی که برای آن دامین بوجود آمده شما باید با پسوند ir پارس جوم را باز کنید کامپوننت پشتیبانی و تیکت دهی جوملا Huru Helpdesk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر