asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان جومینایی گل / من میخوام یه سایت لپ تاپ راه اندازی کنم ، دنبال یه ماژول میگردم که مدل لپ تاپ ها و مشخصات بهش بدی و خودش تو جدول قرار بده . یه چیز تو مایه های این سایت .........اگه ماژول فارسی باشه چه بهتر . تشکر فراوان http://www.banklaptopiran.com/laptop_Price_List.aspx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام بهترین مورد استفاده از virtue mart کامپوننت فروشگاه ساز هست، رایگان و امکانات فراوان، جستجو بفرمایید ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 یه ماژول یا کامپوننت ساده تری نیست >؟ آحه ایک virtue خیلی حرفه ای و شلوغه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزیز سایت نمونه از قالب سازی مطلب استفاده کرده که در جومینا سرچ کنی گیرت میاد و لیست اول هم که ی نمونه از اونه با مارکتینگ جوملا هم اینچنیین کامل نمی تونید قالب مطلب بسازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزیز سایت نمونه از قالب سازی مطلب استفاده کرده که در جومینا سرچ کنی گیرت میاد و لیست اول هم که ی نمونه از اونه با مارکتینگ جوملا هم اینچنیین کامل نمی تونید قالب مطلب بسازید دوست عزیز ممون که راهنمایی کردید اگه لینکشو میدادید ممون می شدم . من خیلی سرچ کردم پیداش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام این مازول برای جوملا 1.5 هست mod_rokfeaturetable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر