wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان ببخشيد من از انجمن ساز mybb استفاده ميكنم ولي تو اين انجمن نميشه مثلآ يك عكس رو پيست كرد و فقط ميتونيم اونو پيوست كنيم ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه به كاربران اين انجمن ساز اجازه ي پيست تصاوير رو داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز به خاطر ادیتور شماست منظورتون این هست که بدون استفاده از ابزار ادیتور که مخصوص قرار دادن عکس هست کاربرانتون برم رو یه عکس و کپی کنن و بیان تو ادیتور پیستش کنن؟ اگر منظورتون رو درست متوجه شدم بهتره از همون ابزار ادیتور که مربوط به قرار دادن عکس هست استفاده کنید و اگر کاربرانتون متوجه این امر نیستند که بعید می دونم یک جا نحوه قرار دادن عکس توسط ادیتور رو آموزش بدید بهشون... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون بله منظورم همين بود يعني هيچ راهي نيست كه بشه عكسو از يه سايت كپي كرد و تو اديتور پيستش كرد يا اين كه يه اديتور ديگه كه اين قابليت رو داره بهش نصب كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام خیر دوست عزیز من که تا حالا برای مای بی بی چنین امکانی رو ندیدم اگه راهشو پیدا کردید ممنون میشم برای من هم بفرستید تا رو ادیتور فروم جومینا هم اضافه کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در مرداد 89 راهش اینه که شما HTML را در انجمنهای خودتان فعال کنید و از یک ادیتور دیگه استفاده کنید. مثلا tinyMCE تنها راهش همینه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خوب ببخشيد اين اديتوري كه گفتيد رو از كجا دانلود كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در مرداد 89 در سایت اصلی پشتیبان Mybb عبارت WYSIWYG را جستجو کنید و از بین نتایج یکی را انتخاب کنید. معمولا نصبش به راحتی پلاگینهای دیگر این سامانه نیست. در ضمن اکثرا هنوز با 1.6 هماهنگ نشدهاند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام میتونی به از این صفحه دانلود کنی http://community.mybbiran.com/thread-552.html :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام به احتمال زیاد به مشکل برخواهید خورد ...! تا جایی که اطلاع دارم در مواردی بخوبی کار نمیکنه و مشکل ساز میشه ! موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در مرداد 89 سلام عُرف در گرفتن اطلاعات سیستم BBCode هست! کلا گرفتن اطلاعات از طریق html توصیه نمی شه. بعضی دلیلشو مسائل امنیتی هم می دونن و... اگر مطلب html دارید و می خواهید BBCode کنید، در گوگل html 2 bbcode رو سرچ کنید. نتایج خوبی بدست میاورید! سایت هایی برای این کار هستند! یا حــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسیم شمال 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام به احتمال زیاد به مشکل برخواهید خورد ...! تا جایی که اطلاع دارم در مواردی بخوبی کار نمیکنه و مشکل ساز میشه ! موفق باشید یا علی تایید میشه. توی انجمن های mybbiran یک ادیتور پیشرفته مثل ادیتور وی بولیتن معرفی شده که یک تاپیک بیان اشکالات داره n صفحه پیش رفته! یک مشکل اصلیش اینه که باید HTML را فعال کنی که خودش یه حفره امنیتی بزرگه اندازه حفره لایه اوزون. یک مشکل دیگه که تو صفحه های بعدی دیدم این بود که یه بنده خدایی نصب کرده بود و انجمنش صد و شصت صفحه تاپیک جدید بعد از نصب داشت. بعد ادیتوره اعصابشو خط خطی کرده بود مجبور بود برش داره. مشکل اصلی اینجا بود که تمام پست های جدید بعد از برداشتن ادیتور بصورت کد اچ تی ام ال نمایش داده میشد یعنی شما نوشته ها رو با تگ میبینی. البته این ادیتوری که آقای بختیاری معرفی کرده اینجوری که من دیدم همون tinymce معروفه که ادیتور رایگان و خوبیه و گفته شده که به فعال کردن html نیازی نداره. باید نصبش کنم تو لوکال ببینم چجوریه اگه خوب بود خبرش را میدهم. :dodgy: سلام عُرف در گرفتن اطلاعات سیستم BBCode هست! کلا گرفتن اطلاعات از طریق html توصیه نمی شه. بعضی دلیلشو مسائل امنیتی هم می دونن و... اگر مطلب html دارید و می خواهید BBCode کنید، در گوگل html 2 bbcode رو سرچ کنید. نتایج خوبی بدست میاورید! سایت هایی برای این کار هستند! یا حــــــق من یک جاهایی خوندم نسخه دو مای بی بی که قراره نمیدونم کی منتشر بشه به احتمال قوی یک ادیتور پیشرفته مثل وی بولیتن خواهد داشت که نیاز به فعال کردن html نداره. بهترین کار اینه که صبر کنیم ببینیم نسخه جدید آیا این ادیتور را اضافه میکنه یا نه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون از راهنمايي هاتون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر