sahiyan 2 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت مدیران و کاربران جومینا سوالی از دوستان داشتم و اون اینکه آیا امکان درج مطلب در دو یا سه موضوع وجود دارد ؟ آیا امکاناتی در جوملا برای این کار وجود دارد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ؟:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز قبلا در انجمن در مورد این موضوع به صورت مفصل بحث شده لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید (قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahiyan 2 ارسال شده در مهر 90 سلام مجدد بنده قبل از زدن هر تاپیکی حداقل 2 ساعتی جستجو می کنم و قبل از زدن این تاپیک نتیجه خاصی نبود و کسی قبل من فقط در یک تاپیک سوالی مشابه سوال من پرسیده در بین چندین سوال که متاسفانه به همه سوالات ایشون پاسخ داده شده غیر از همون سوال چنانچه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این لینک را هم مشاهده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 از لینک زیر استفاده کنید، اگه به نتیجه نرسیدید توی همین تاپیک پیگیر باشید: http://forum.joomina.ir/thread-6713.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 البته افزونه خوب هم هست ولی تجاری هست مثل: Multi Category Article Com ولی یک افزونه ی دیگر هم دیدم ولی تا حالا باهاش کار نکردم: FJ Related Articles Blog and List Component نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر