sina1991 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام من روی سایتم چند تایی افزونه نصب کردم ، بعدش دیگه سایتم بالا نمیاد و ارور No input file specified.میده. لطفا کمک کنید تا سایتم درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 90 سلام احتمالا افزونه هایی که نصب کردی اشکال داشته اگر قبل از نصب بک آپ گرفتی از بک آپ استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 می تونید افزونه ها رو از طریق دیتابیس غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina1991 0 ارسال شده در مهر 90 سلام احتمالا افزونه هایی که نصب کردی اشکال داشته اگر قبل از نصب بک آپ گرفتی از بک آپ استفاده کن نه نگرفتم.از روی اسامی که نصب شده نمیتونم بفهمم کدوم بوده تازه تعداد افزونه هایی که نصب کردم زیاد بود. تو صفحه مدیریتم گزینه پیش نمایشو بزنی همین ارور نشون میده.اگه بخواین یه عکس از افزونه های نصب شده بزارم. راهی وجود داره سایتم درست بشه اینم ادرس www.electronicdl.ir می تونید افزونه ها رو از طریق دیتابیس غیر فعال کنید میشه بیشتر توضیح بدی من زیاد وارد نیستم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina1991 0 ارسال شده در مهر 90 راستی جایی که واسم طراحی کرده بود میگفت " احتمالا کامپوننت جومسف برای سئو و بهینه سازی نصب کردید و این مشکل ایجاد شده است مشکل ایجاد شده برای ناهماهنگی سرور شما با این کامپوننت است در تاپیک های اینترنت جستجو کنید پاسخ را پیدا می کنید با تشکر و سپاس"کسی نبود...... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- منم مثل تو دلم گرفته ... باید بمونیم طاقت بیاریم ... تو این روزای انتظار... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام کمی صبور باشید راستش باید دونست کدوم افزونه ایجاد مشکل کرده که غیرفعالش کرد وقتی نمی دونید ما چطور حدس بزنیم مطمئنا مشکل از یکی از افزونه های sef ای هست که نصب کردین که فایل htaccess. رو تغییر دادن این هم ببینید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1479046 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر