fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلا دوستان می خواهم رنگ فونت نمایش اخبار را عوض کنم به سایت زیر بروید http://www.shamsaschool.com/ در قسمت نمایش اخبار می خواهم رنگ نوشته ها که سفید است را سیاه کنم کسی بلد است باید چه کاری انجام بدهم خیلی واجب است برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 باید رنگ را داخل CSS قالب تغییر بدهید. می توانید رنگ را داخل template.css بصورت زیر جایگزین کنید: .lof-inner {color:#F00} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در فایل ماژول یک فولدر است به نام assets بعد چند تا فایل دارد به نام : mod_lofarticlesscroller.css index.html mod_lofarticlesscroller_jl16x.js preview.png mod_lofarticlesscroller_jl15x.js script_11.js script_12.js style.css باید در کدام وارد شوم آیا منظور شما این بود که باید در خود قالب اصلی دست کاری کنم یا افزونه ( ماژول نمایش اخبار ) ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما اگر اسلایدر تنظیمات داره برای رنگ که از آنجا اقدام کنید ولی اگر نداره در mod_lofarticlesscroller.css آن خط را اضافه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز هر چه گشتم چیزی که شما گفتید را پیدا نکردم http://up8.iranblog.com/images/6nat5eddsa9h26ht2rbt.zip فایل را برای دانلود گذاشتم اگر امکان دارد به من کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 فقط در آپلود سنتر جومینا فایل را آپلود کنید. در این مسیر mod_lofarticlesscroller\assets فایل style.css را باز کنید و درون آن این کد را وارد کنید .lof-inner {color:#F00;} برای تغییر رنگ می تونید نام رنگ را به انگلیسی روبروی color بجای کد بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 ببخشید ولی من کمی گیج شدم این را باید کجاش وارد کنم ؟ دعاتون می کنم . در کدام خط ؟ بازم شرمندهدوست عزیز بازم شرمنده می توانید به من بگوئید کجا باید کد را عوض کنمتو رو خدا یکی کمکم کنه !!!:s:huh::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 برای راحتی شما من خودم از توی اسلایدر عوضش کردم اسلایدر قبلی (mod_lofarticlesscroller) را پاک و این را نصب کنید: دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 ممنون ولی الان دوباره همان است یعنی من قبلی را پاک کردم و جدید که شما زحمتش را کشیدید نصب کردم ولی باز م نشد دوباره یک سری به سایت بزنید . http://shamsaschool.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 قرمز رنگ شده است . لطفاً کلید F5 را بزنید تا تغییرات را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 خیلی ممنون حالا یک چیز دیگر سر تیتر اخبار را چه جوری باید رنگ را تغییر بدهم البته ببخشید که زیاد روی می کنم البته READ_MORE را هم به همین صورت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 لطفاً یکجا بگوئید رنگ هر کدوم را چی قرار بدم تا اعمال کنم و فایل را بدم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 وای خدا شرمنده ام کردید براتون دعا می کنم خدا خیرت بدهد رنگ READ_MORE و سر تیتر اگر به نظر من مشکی باشد خیلی خوب می شود خدائیش شرمنده ، حالا یک چیزی می توانی به من بگوئی کجا را دست کاری کردی یک موقع دیدی مجبور شدم دوباره رنگ را تغییر بدهم ! بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 برای تغییر به این مسیر بروید mod_lofarticlesscroller\assets و فایل style.css دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 ممنون خدا خیرت بدهد بله به این مسیر رفتم ولی کجایش را باید تغییر بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این سه تا قسمت را روبروی color شما یا رنگ را به انگلیسی می نویسید یا مقدار میدهید: .lof-inner {color:#F33;} .lof-readmore {color:#000;} .lof-title {color:#000;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیزم EAD_MORE مشکی شد وخیلی ممنون ولی ببخشیدا اگر ناراحت نمی شید سرتیتر مشکی نشد بازم شرمنده راه حلی است برای حل این مشکل ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این قسمت نقطه قبلش نیست: lof-title {color:#000;} به این صورت: .lof-title {color:#000;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 بله متوجه شدم دوست عزیز خیلی کمکم کردی خیلی ممنون دعات می کنم سایت رفرش کن و نگاه کن حالا یک سوال نظرت درباره سایت چیست ؟ از 100 چه نمراه ای بهش می دهی ؟ خیلی ممنونراستی یک سوال دیگر ؟ چطوری می توانم READ_MORE را که به انگلیسی نوشته است فارس کنم ، مثلا بنویسم ، بیشتر ... در کدام قسمت است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 سرعت کم هست قالب بعضی جاهاش انگلیسی هست رنگ منو و فوتر می تونه یک چیز باشه که به رنگ صورتی بیاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سرعت را قبول دارم بیشترش مال عکس هاست که هر کدام 3 گیگ هستن البته تا فردا اگر خدا بخواهد درستش می کنم راستی گفتی قالب بعضی از جاهیش انگلیسی است ، یک جایش منو باز شونده اش است چطوری میتوانم فارسیش کنم ؟ منظورت درباره رنگ منو و فوتر چی بود متوجه منظورت نشدم ؟ راستی : چطوری می توانم READ_MORE را که به انگلیسی نوشته است فارس کنم ، مثلا بنویسم ، بیشتر ... در کدام قسمت است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر