havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 سلام به اساتید جومینایی کسی قالب سایت پارس جوم رو داره؟ ممنون www.parsjoom.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز قالب پارس جوم بطور اختصاصی طارحی شده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزیز اگر خواستید می تونم تحویلتون بدم البته با بسته نصبی پ.خ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SMSBAZ 0 ارسال شده در اسفند 90 درود دوست عزیز اگر خواستید می تونم تحویلتون بدم البته با بسته نصبی پ.خ بدید خوب من میخوامش . باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید سفارش طراحیش رو از طریق پست خصوصی به دوستان بدهید ولی پیشنهاد میکنم حالا که میخواهید هزینه کنید لااقل برای یک قالب اختصاصی مختص به خودتون هزینه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر