mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت مدیریت عزیز جومینا باید عرض کنم که ئر قسمت جستجوی بالای سایت جومینا که به صورت بخش و مجموعه هستش هیچ لینکی رو باز نمیکنه و همگی خطا میده البته این مشکل فقط در قسمت وب سایت های آماده هستش که منم بهشون نیاز دارم مشکل از چیه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام الان برسی میکنم / جواب مبدم. ممنون / یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام الان برسی میکنم / جواب مبدم. ممنون / یا علی البته این مشکل فقط در قسمت وب سایت های آماده هستش که منم بهشون نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام برسی شد / مشکل نبود - بجز بسته های آسان نصب که اونارو فعلا خودمون بع علت تغییراتی برش داشتیم هیچ یک مشکل ندارد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام برسی شد / مشکل نبود - بجز بسته های آسان نصب که اونارو فعلا خودمون بع علت تغییراتی برش داشتیم هیچ یک مشکل ندارد . یا حق آقای شمسی عزیز من به این بسته ها نیاز داشتم خب کی درست میشه ممنون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام فعلا درگیر کارهای جشنواره هستیم / ... مدتی طول خواهد کشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر