alihz2006 1 ارسال شده در مهر 90 سلام من ماژول اسلاید شو تو موقعیت banner 2 قرار دادم نمی دونم چطور میشه وسط چینش کرد اینم دمو www.zonouz.x10.bz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام این بخاطر افزونه نیست این بخاطر موقعیت شماست میتونید از طریق css درستش کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مهر 90 لطفا راهنمای کنید چجوری css رو برای اینکار ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 داخل پوشه css قالب ، فایل template.css را باز کنید و این خط را وارد کنید: .art-nostyle {text-align:center; background-position:center;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrlift 0 ارسال شده در دی 91 داخل پوشه css قالب ، فایل template.css را باز کنید و این خط را وارد کنید: .art-nostyle {text-align:center; background-position:center;} با سلام.من این کد را داخل فایل template.css قرار دادم اثر نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام احتمالا مشکل از سمت شماست کش مرورگر رو پاک کنید(Ctrl+F5) شاید درست بشه. خواستم چک کنم گویا سایت شما مشکل داشت. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrlift 0 ارسال شده در دی 91 با سلام. این کد ماژول جستجو در موقعیت banner1 را وسط چین کرد ولی ماژول اسلایدشو در موقعیت banner2 را نه. فعلا مجبور شدم عکسها را بزرگتر کنم اما خیلی ضایع هست. لطفا بگید چطور وسط چینش کنم. esf-iseei.ir ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 الان مشکل چی هست؟ سایت رو دیدم متوجه مشکل خاصی نشدم! در صورت امکان مشکلتون رو با عکس مشخص کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 سلام شما باید سی اس اس مربوط به این موقعیت رو پیدا کنید و اونجا روش تغییراتی انجام بدید. شما میتونین سی اس اس این رو تو template.css پیدا کنید. باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrlift 0 ارسال شده در دی 91 الان مشکل چی هست؟ سایت رو دیدم متوجه مشکل خاصی نشدم! در صورت امکان مشکلتون رو با عکس مشخص کنید. موفق باشید دوست عزیز میخوام ماژول اسلایدشو را وسط چین کنم. اگه دقت کنید با اینکه سایزش را هم زیاد کردم وسط قرار نگرفته. سلام شما باید سی اس اس مربوط به این موقعیت رو پیدا کنید و اونجا روش تغییراتی انجام بدید. شما میتونین سی اس اس این رو تو template.css پیدا کنید. باسپاس ضمن تشکر در فایل template.css در مورد موقعیت banner2 سی اس اسی ندیدم. بصورت art-module یا at-box و .... هستند که بازم نمیدونم کلاس ماژول اسلایدشو کدومشونه. لطفا منو راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در دی 91 اگه سی اس اس بلدی: من امتحان نکردم ولی فک کنم بتونی اندازه ی موقعیت رو به اندازه ی دلخواه کوچیک کنی و بعد با margin و padding وسط چین کنی ! اینطوری: { margin : 0 auto; } با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrlift 0 ارسال شده در دی 91 درست شد. از همگی ممنون. برای اطلاع: رفتم به آدرس public_html/modules/mod_phocagallery_slideshow_nivo/css/ و در فایل style.css کد: margin : 0 auto; را قرار دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر