asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان . یه نگاه به این سایت بندازید و وارد قسمت ثبت آگهی بشید . میخوام وقتی تمام فیلد ها رو پر کردیم یه فیلد دیگه بهش اضاقه کنیم که کد امنیتی داشه باشه... مثلا: ( 2+8= ؟) یا (کد روبه رو را وارد کنید ) http://www.parsaborj.com/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما باید یک پلاگین ReCaptcha نصب کنید مثل Joo ReCaptcha یا اینکه قبلاً تو انجمن بود ×××اعتقاد پیدا کنید جستجو خیلی خوبه××× نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 ببخشید نحوه کار با این ماژول چه جوره ؟ یه مختصر توضیح بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز ، ماژول نیست ، پلاگینه. شما نصبش کنید و به مدیریت پلاگین ها بروید و System - Joo Recaptcha را همه گزینه هاش را روی Yes قرار بدهید و فعال بودن را روی بله بگذارید و ذخیره کنید. پلاگین دومی هم فارسی شده است و نیاز به توضیح نداره. پس از این کار خودکار به فرم ها اضافه می شوند پلاگین اولی هم شاید امروز فارسیش کردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 واقعاً عجیبه! من می تونم به موضوعات جواب بدم ولی نمی تونم موضوع جدید ایجاد کنم. لطفاً مدیران بررسی کنند. ممنون این پلاگین بعد از فعال سازی به فرم های شما اضافه می شود و از کاربر برای ثبت فرم درخواست کد امنیتی می کنند. از ویژگی های این پلاگین می توان به امکان تعویض کد، امکان پخش کد به صورت صدا و زیبایی آن اشاره کرد و همچنین این کد از دو کلمه تشکیل می گردد که از لحاظ امنیتی یک امتیاز محسوب می شود. این کد می تواند به فرم های ورود ، ثبت نام، فراموشی رمز و نام کاربری، تماس و لینک افزوده شود. دموی پلاگین دانلود برای جوملا 1.5 دانلود برای جوملا 1.6 و 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 من این کارو کردم ولی تو قسمت ثبت آگهی این پلاگین کد امنیتی نمایش داده نشد. یه نگاهی میندازید >؟ www.parsaborj.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 از چه افزونه ای برای ایجاد این فرم استفاده کردید تا تست کنم؟ کدوم پلاگین کپچا را استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر