pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت تمام دوستان ... من قالب راکت تیم رو دارم و وقتی میخوام هدر رو از مدیریت سایت به صورت پیشفرض و به انتخاب خودم تغییر بدم هدر عوض نمیشه ولی تننظیمات ثبت میشه وی وقتی تو سایت مثل یه کاربر عادی تغییر میدم این تغیییر ثبت میشه ... اگه میشه کمکم کنید که درستش کنم ... ممنون ... منتظرم ... آدرس سایت : www.farzadfarzin.in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز سلام باید بری در پوشه css و فیال tempalte را ویرایش کنی برنامه notpadc++ را دانلود کن فایل تمپلت را با آن باز کن لوگو را در آن پیدا کن یک سرچ در فایل بکنی راحت پیداش می کنی اندازه آن را تغییر بده راستی فونت سایت را tahoma کن حتما این کار را بکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 نه / من لوگو رو نمیگم ... رنگ هدر رو میگم .... منظورم لوگو توی هدر نبود ... من نمیتونم رنگ هدر رو تغییر بدم اگه میشه کمکم کنید ... ممنون ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز اسپم نووووووووووووووووووووو اگر اشتب نکنم منظورتون تغییر رنگ هدر توسط خود تنظیمات قالب هستش؟ خوب شما تنضیمات رنگ رو که در مدیریت خود قالب انجام دادین دیدین که رنگش عوض نشده : یه سری به کش ها بزنین و اونارو پاک کنین و پاکسازی راهم انجام بدین بعد اگر بازم تغییر نکرد حتما باید دستی تغییرات و اعمال کننید چون اکثر قالب های تجاری فایل رنگبندی دارند و اونجا میتونین دستی اعمال کنین.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مهر 90 کاربر محترم لطفاً اسپم نکنیدمنظور شما این تصویر هست؟ http://www.farzadfarzin.in/templates/rt_crystalline_j15/images/overlays/headers/header-3.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 هم این تصویر همو بکگراند زیر این تصویر ... باید چی کار کنم ؟ کش رو پاک کردم ولی بازم نشد .... لطفا" راهنمایی کنید ... ممنون ... منتظرم ... :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این عکس هست و توی همین مسیر عکس را عوض کن. البته سایز یکی باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 توی این قالب خودش تنظیمات داره و نیازی نیست به اینکه عکس رو عوض کنیم ... ولی مشکل م اینه که این تنظیمات توی مرورگر نمایش داده نمیشه ولی توی تنظیمات این تغییرات ثبت میشه ... اگه میشه کمک کنید که درستش کنم .... ممنون ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 بعضی مواقع کش فعال باشه عمل نمی کنه و تنظیمات قبلی که روی مرورگر ذخیره شده نشون میده. شما کش جوملا را غیر فعال کن و در مرورگر سایت را باز کن و کلید F5 را بزن ببین تغییری مشاهده میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام با یه مرورگر دیگه یا با یه سیستم دیگه چک کنید ببینید تغییرات اعمال شده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 امتحانن کردم اما تغییرات مشاهده نشد ... نمیدونم چی کار کنم ... لطفا" راهنمایی کنید ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 تورو خدا کمک کنید ... این دوروزه که هیچکس هیچ راهنمایی نکرده ... خواهشا" کمک کنید ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 تو رو خدا یکی کمک کنه ... خیلی کارم گیره ... اگه میتونید اطلاعات بدم برام رسیدگی کنید ... ممنون ... خیلی منتظرم ... از مدیران هم خواهش میکنم که کمک کنند ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما در این چند روز چندین بار اسپم ارسال کردید! و این برخلاف قوانین هست شما مشکلتون رو باید سعی کنید بر اساس راهنمایی های دوستان و با تلاش خودتون حل کنید مشخصات ادمین رو برای من بفرستید تا بررسی کنم در صورت امکان برای شما درست کنم. در ضمن یک توضیح کامل هم در مورد مشکلتون بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر