حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام به همه نمیدونم چی شد ولی یهو تمام ماژول هائی که از نوع html دستی بودن دیگه تو هیچ صفحه ای نشون داده نمیشن همه چیز هم درسته (هم ماژول فعاله ، هم دسترسیش عمومیه و هم اینکه تو همه صفحات باید نشون داده بشه) ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در مرداد 89 ادیتور جدید نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 ممنون که جواب دادید نه هیچ ادیتوری هم نصب نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام بر شما اگر همه چیز درسته و تغییراتی اعمال نکدید که بعد از اون به این صورت در بیاد یک بار کشتون رو پاک کنید و پاکسازی واکشی و بررسی سراسری رو هم انجام بدید ببینید درست می شه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در مرداد 89 سلام قالب رو تغییر ندادید؟ موقعیت ماژول رو هم چک کنید و در موقعیت های مختلف هم قرار بدید ببینید میاد یا نه؟! یا حـــــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 :heart::heart: سلام بر شما اگر همه چیز درسته و تغییراتی اعمال نکدید که بعد از اون به این صورت در بیاد یک بار کشتون رو پاک کنید و پاکسازی واکشی و بررسی سراسری رو هم انجام بدید ببینید درست می شه یا خیر... پیروز باشید ممنون قبلا کش رو پاک کرده بوده بودم ولی بررسی کلی نکرده بودم حل شد. از همه دوستان شدیدا ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 90 من هم همین مشکل را داشتم و با رفتن به قسمت تنظیمات کلی و تغییر ویرایشگر (Editor) مشکلم حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من جوملا 1.5.23 رو نصب کردم فقط یه مشکل دارم در قسمت ماژول ها ، ماژول html دستی وجود نداره .... اگه میشه من و راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. این ماژول را در اینترنت جستجو کنید و دانلود و نصب کنید.(ماژول های زیادی برای html دستی وجود دارند) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در فروردین 91 سلام. این ماژول را در اینترنت جستجو کنید و دانلود و نصب کنید.(ماژول های زیادی برای html دستی وجود دارند) یا علی معرفی کنید چون زیاد نصب کردم ..... ولی به درد بخور نبودن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه !!! (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر