tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود دوباره بر دوستان فکر کنم بعد از یک سالی شه که به دنیای نت برگشتم البته تو پرانتز سرباز ملت بودم فکر کنم تو یا این مدت قالبی به دلم ننشسته مثل این ولی زیاد داره ابته از نظر گرافیک نه از نظر چنیش افزونه ها نمی دونم تجاریه یا نه ؟ نمی دونم راست چینه یا نه ؟ نمی دونم کسی نمونه همین قالبی رو داره ؟ نمی دونم اگر راست چین نیست کسی هست راست چینش کنه که آرزوش به دلم نمونه؟ نمی دونم های زیاد..... لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیزاولا که این قالب تجاریه دوما گرافیکش به نظر من چنگی به دل نمیزنه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیزاولا که این قالب تجاریه دوما گرافیکش به نظر من چنگی به دل نمیزنه آرزومند آرزوهایتان دوست عزیز پشنهاد می کنم دوباره مطلب منو بخونی چون توضیح دادم که نمی دونم تجاریه یا رایگانه گفتم که گرافیکش برام مهم نیست چنش افزونه ها مهم ... دقت کنید پست اضافه زده نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 الان شما درخواستتون چی هست ! تمامی نمدونم ها رو با خوندن توضیحات و ویژگی های قالب میتونید متوجه شوید ! این قالب تجاری است ولی ممکن است از سایت های وارز بتونید دانلود کنید ! در صفحه زیر میتونید توضیحات رو بخونید ! http://www.yootheme.com/blog/item/root/cloud-theme فارسی هم نشده و حداقل من ندیدم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 البته فارسی (rtl) هست چون تمام قالب های یوتم ساپورت میکنه اما rtl اون با ie کاملا مشکل داره........ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 الان شما درخواستتون چی هست ! تمامی نمدونم ها رو با خوندن توضیحات و ویژگی های قالب میتونید متوجه شوید ! این قالب تجاری است ولی ممکن است از سایت های وارز بتونید دانلود کنید ! در صفحه زیر میتونید توضیحات رو بخونید ! http://www.yootheme.com/blog/item/root/cloud-theme فارسی هم نشده و حداقل من ندیدم ! درود بر شما من یک قالبی می خواب با این چنیین ساختار یعنی ست شدن ماژول هاش در صفحه اول این چنیین باشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام خوب اگه همین قالب رو می خواین که تو اینترنت باید بگردین تا وارزش رو پیدا کنین اگه عین همین و فارسیش رو می خواین باید بگید تا براتون طراحی بشه یا همون فارسی سازی بشه که البته نیاز به صرف هزینه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر