nasour 2 ارسال شده در مهر 90 این قالب سه ستونه و دارای قابلیت پشتیبانی از منوهای کشویی و آبشاری می باشد. پیشنمایش قالب فارسی نیلوفر بر روی جوملا ۱٫۷ لینک توضیحات قالب فارسی نیلوفر در سایت ایستاتگ لینک دانلود قالب نیلوفر از سرورهای جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به خاطر قالب واقعا ممنون قالب های خوبی طراحی می کنید ولی کمی قالب هاتون کلاسیک هست برای اینکه کاربر قالب شما رو بپسنده از گرافیک استفاده کنید و مثلا گوشه های منو ها و سربرگ رو گرد کنید تا زیباتر به نظر بیاد البته نظر من بود امیدوارم کمکتون کرده باشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasour 2 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به خاطر قالب واقعا ممنون قالب های خوبی طراحی می کنید ولی کمی قالب هاتون کلاسیک هست برای اینکه کاربر قالب شما رو بپسنده از گرافیک استفاده کنید و مثلا گوشه های منو ها و سربرگ رو گرد کنید تا زیباتر به نظر بیاد البته نظر من بود امیدوارم کمکتون کرده باشه آرزومند آرزوهایتان ممنون آقای افروزی از نظر و پیشنهادتون ختما توی کارهام لحاظ میکنم برقرار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 سلام . بنده نصبیدم چرا منوهای سمت راست قالب بصورت ساده هست و مدل طرح پیشنمایش نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست طراح باید کلاس ماژول منو رو قرار میدادند من اگه وقت کردم قالب رو دانلود می کنم و کلاس ماژول منو رو براتون قرار میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 باید در تنظیمات ماژول منو اصلی پسوند کلاس ماژول قالب رو اضافه کنید که اگر اشتباه نکنم باید art-vmenu باشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 بله درسته فکر کنم قالب با آرتیستر طراحی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasour 2 ارسال شده در مهر 90 سلام . بنده نصبیدم چرا منوهای سمت راست قالب بصورت ساده هست و مدل طرح پیشنمایش نیست؟ بابت تاخیر چند ساعته در پاسخ به شما معدرت میخوام پسوند کلاس ماژول منوی مربوطه را art-vmenu قرار دهید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر