auuob 0 ارسال شده در مهر 90 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت جومینا و اعضا خوب جومینا من الان روی هاستم جوملا 1.7 نصب کرده ام و هیچ مشکلی تا اینجا نیست خدمتتون که عرض کنم سه قالب رو از سایت دانلود و در پوشه templates آپلود کردم ولی متاسفانه در مدیریت فقط همان 6 قالب قبلی سستم رو نشون میده. بنظر دوستان مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ (لطفا اگه میشه راهنمایی کنید) در ضمن قالب هایی که دان کردم : قالب بنام الله قالب یار دبستانی قالب مدیریت کهربا پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان سپاس گذارم یا حق اینم عکسی از محیط فایل منیجر هاست (پوشه templates) و قسمت مدیریت قالب ها : http://www.shiaupload.ir/images/89966214586195104571.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 قالب رو فقط تو پوشه ی template اکسترکت کردی؟ اگر این کار رو کردی پیشنهاد میکنم از طریق گزینه ی نصب مدیریت جوملات قالب ها رو یکی یکی نصب کنی. احتمالا مشکلت حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
auuob 0 ارسال شده در مهر 90 قالب رو فقط تو پوشه ی template اکسترکت کردی؟ سلام دوست عزیز :thankyou: . بله فقط در پوشه ی template اکسترکت کردم . میشه دراین مورد یکم راهنمایی کنید : اگر این کار رو کردی پیشنهاد میکنم از طریق گزینه ی نصب مدیریت جوملات قالب ها رو یکی یکی نصب کنی. احتمالا مشکلت حل میشه. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در مهر 90 باید قالبت رو نصب کنی واسه این کار به مدیریت سایتت برو, بخش نصب افزونه. بعد قالبی که میخوای نصب کنی رو انتخاب کن و نصبش کن. نیازی هم نیست که قالب رو آپلود کنی تو هاستت. فقط نصبش کن به همین سادگی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
auuob 0 ارسال شده در مهر 90 باید قالبت رو نصب کنی واسه این کار به مدیریت سایتت برو' date=' بخش نصب افزونه. بعد قالبی که میخوای نصب کنی رو انتخاب کن و نصبش کن. نیازی هم نیست که قالب رو آپلود کنی تو هاستت. فقط نصبش کن به همین سادگی موفق باشی [/quote'] :thankyou::thankyou::thankyou: مشکلم حل شد - ممنونم که راهنمایی کردین. انشاا... همیشه موفق باشید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مورد جوملا 1.7 شما حتما باید قالبتون رو از مدیریت سایت همانطور که دوست عزیزمون راهنمایی کردند نصب کنید در واقع مثل جوملا 1.5 نمی تونید با آپلود قالب در هاست هم، قالب رو داشته باشید... (در جوملا 1.7 حتما باید نصب بشه...) و نکته مهم تر این بود که اگر بعد از نصب قالبها مشکلی درشون دیدید این بدین خاطر هست که هر 3 قالبی که نام بردید مختص جوملا 1.5 هستند... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر