hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز سلام چند روز پیش قالبی رو روی سایت بارگذاری کردم که مواقعی که سایت رو غیرفعال میکردم صفحه جوملا رو تغییر میداد. متاسفانه وقتی پوشه قالب ادمین رو حذف کردم و این قالب رو اضافه کردم دیگه سایت بالا نیومد.این ارور رو میده: Warning: require_once(/home/itsharif/public_html/templates/system/html/modules.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/itsharif/public_html/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 183 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/itsharif/public_html/templates/system/html/modules.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/itsharif/public_html/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 183 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در مهر 90 سلام منظورتون صحفه آفلاین هست؟ مواقعی که سایت رو غیرفعال میکردم صفحه جوملا رو تغییر میداد قالب ادمین را از یه جوملا دیگه بزارید سرجاش درست میشه پوشه قالب ادمین رو حذف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام جوملا رو در روت سایتتون اکسترکت کنید و بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کنید بک آپ فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 سلام منظورتون صحفه آفلاین هست؟ مواقعی که سایت رو غیرفعال میکردم صفحه جوملا رو تغییر میداد قالب ادمین را از یه جوملا دیگه بزارید سرجاش درست میشه پوشه قالب ادمین رو حذف کردم بله صفحه آفلایت رو تغییر میداد. از یک سایت دیگه قالب ادمین رو جایگزین کردم ولی بازم جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام یکی از قالب های مخصوص مدیریت جومینارو دانلود کنید و بعنوان پیش فرض قرار بدید ببینید مشکل حل میشه اگه نشد از جوملای اصلی پوشه تمپلیت داخل فولدر ادمین رو کپی و جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 از یک سایت دیگه قالب سیستم رو جایگزین کردم و مشکل حل شد. مرسی از راهنماییتون. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر