pop3 0 ارسال شده در مهر 90 سلام می خواستم نظرتون را درباره این سایت بدونم از لحاظ شیک بودن و کلا درباره همه چیزش با جوملا ساخته شده http://dvli.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز من که سایتی ندیدم غیر یه اینترو ساده! ظاهرا سایتتون غم سوز شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 سایت برقرار هست و باید برروی منوها کلیک کنید تا وارد شوید ! قبلا هم در این مورد نظر سنجی کردید البته در جای دیگر ! من نظر خودم رو خدمت شما عرض میکنم :اون چیزی که شما یا صاحب اصلی سایت بپسندد مهم است و اینگونه شما بیشتر دچار تردید میشود ! در کل صفحه اینترو بنظر من مناسب نیست و کمی قدیمی شده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام همانطور که آقا رضا اشاره کردند سلیقه ها متفاوت هست و اینجا هر نظری هم داده بشه باز سردرگم می شید و نهایتا به سلیقه خودتون تغییرات رو اعمال می کنید ولی در کل بنده دیدم بد نبود... البته آقا مجتبی هم حق داشتند بگند سایت باز نمی شه چون سایت(بهتر بگم سرور) شما با برخی از isp ها مشکل داره(شایدم بهتره بگم isp مورد نظر با سرور مشکل داره ! ) به عنوان مثال بنده ابتدا با صبا نت رفتم ببینم که لینک ها باز نشدند و با isp دیگه تست کردم براحتی باز شد... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام منم میگم سایتش خوبه اما اینتروش نه البته اینترو از لحاظ سئو هم زیاد چیز خوبی نیست حتی اگه زیبا هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر