memphisxx 0 ارسال شده در مهر 90 سلام acesef رو نصب که کردم همه چیز عالی شد فقط یه مشکل عجیب با فرم هام داره من با breezing چندتا فرم ساختم وقتی برای اولین بار روی منو یکی از فرم هارو انتخاب میکنیم ( مثلا فرم ۱) و بعد از بارگذاری فرم بریم سراغ دیگر فرمها دیگه هیچکدوم از فرم ها نمایش در نماید و بجاش همون فرم ۱ که اول انتخابش کردیم در میاد در صورتی مه وقتی ماوس رو روی منو نگه دارم در Statusbar ادرس فرم جدید نمایش داده میشه ولی وقتی کلیک کنم همون فرم اولی میاد خیلی عجیبه با چندتا مرورگر تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مهر 90 کسی نمیدونه مشکل چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز در مورد تنظیمات acesef در انجمن بارها بحث شده با اینحال لطفا دمو آنلاین بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memphisxx 0 ارسال شده در مهر 90 ممنونم از لطفت عزیز منظور از دموی آنلاین نمیدونم چیه ولی به استنباط خودم لینک فرم هامو میدیم که مشکل داره شما اول وارد فرم زیر بشید فرم پس از بارگذاری فرم بالا بدون این که صفحه دیگه ای رو انتخاب کنید از طریق منوی بالای صفحه به صفحه ارتباط با ما برید یعنی اینکه دوتا فرم رو پشت سر هم انتخاب کنید تا ببینید که هر فرمی که انتخاب میکنید باز همون فرم اولی لوود میشه واقعا عجیبهمن تو منوهام ۴تا فرم دارم یکی ارتباط با ماست ۳ تا دیگه هم تو منوی دیگر خدمات هست که اونارو هم تست کنید تا ببینید مشکل واسه چیه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام من بررسی کردم تو status بار هم آدرس صفحات یکی هستن مشخصه که همه به یه جا میرن چون به یه جا لینک شدن یعنی آسف رو غیرفعال میکنین درست میشن؟ یه بار دیگه فرم هاتون رو ایجاد کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر