حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا من اینو فعال می کنم دیگه سایت بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 این ماژول است http://www.sigsiu.net/addons/menu_module.html چه اروری میده؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 ارور نمیده وقتی فعال می کنم سایت باز نمیشه یک صفحه سفید میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 منو معرفي شده جهت نمايش مجموعه هاي ايجاد شده در كامپوننت SOBI2 ميباشد!!! A module to show SOBI2 categories in either a tree view or in a flat view نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا من که چیزی نفهمیدم , الا چیکا کنم !!؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 من قبلا در اين مورد بسيار جستجو كردم وهمچنين در انجمن بحث شده ولي منو بدرد بخور درختي نديدم! اينگونه منوها رو معمولا بصورت دستي مينويسند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 میشه لطف کنید آموزش دستی رو بزارید ؟:heart: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اگر سوبی رو نصب کنید اون ماژول خیلی خوب عمل میکنه اکثر سایتهای که دسته بندی دارن از اون استفاده می کنند. به علت مشغله زیادم من یادم رفته بود که بگم باید سوبی هم نصب باشه که آقا رضا خدمتتون گفتن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 مرسی آقا نمیشه کاری کرد که این وقتی یکی میاد داخل سایت منوها باز باشه ؟ الان وقتی وارد میشه منو بستس باید کلیک کنی تا باز بشه لیست منو ها چه جوری باید مجموعه ها رو به این منوها پیوند داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا من نفهمیدم هنوز چه جوری مطالبم تو این منوها قرار بگیرند یا همون مجموعه ها که ساختم به این sobi متصل کنم ??????????????آقا یه سوال دیگه میشه اندازه فونت رو بزرگتر کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا لطفا یکی کمکم کنه ببنبد من الا با sobi2 منو درست کردم www.lordpersia.com ولی نمیدونم چه جوری باید مطالب که می خوام بذارم به این منوها ربط بدم مثلا وقتی از طریق خود جوملا منو درست می کردی مجموعه ها رو مشخص می کردی , ولی با sobi2 نمی دونم باید چیکا کنم لطفا یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 ببينيد اين افزنه براي ايجاد دايركتوري است و شما بايد در تنظيمات اين افزونه ابتدا بخش و مجموعه ها رو ايجاد كنيد و سپس فايل ها رو به بخش و مجموعه مربوطه اضافه كنيد و پس از آن منو ايجاد كنيد. من با سوبي كار نكردم ولي افزونه هايي رو كه دايركتوري ايجاد ميكنند طرز كارشون تقريبا شبيه هم است.اگر باز هم مشكلي بود اطلاعات ورود به سايت رو براي من پيام خصوصي كنيد تا در فرصت مناسب چك كنم. ولي دركل جالب شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirnejati 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا این dtree کار نمی کنه که! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام این تاپیک هم مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=3607 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 90 همه لینکای دانلود پاک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر