aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت دوستان حدود سه هفته است که اختلالي در سايت هام ايجاد شده و اينه که وقتي مطلب يا مجموعه يا بخشي را ميخواهم ذخيره کنم مروررگر در حال کار مي شود و در نهايت ظاهرا ذخيره ميکند ولي در واقع ذخيره نشده است و يا اينکه مروررگر بعد از مشغول بودن صفحه سفيد مي آيد ------------- بعد از مدتي فهميدم از اينترنتم هست ظاهرا و اينکه با نمايندگي فروش تماس گرفتم و گفتند ظاهرا حل شده چند روزي درست بود و باز دوباره به همون مشکل برميخورم و اين مشکل در همه سايت هام اتفاق افتاده يعني اينکه در نحوه نصب جوملاي من و کارکردنم نيست آيا کسي از دوستان تا به حال به اين مشکل برخورده است و به چه صورت مشکلش را حل کرده است شايد مسئله اي باشه که تا حالا من تجربه نکرده باشم چنانچه دوستان تجربه دارند خوشحال ميشم راهنماييم کنند منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت دوستان حدود سه هفته است که اختلالي در سايت هام ايجاد شده و اينه که وقتي مطلب يا مجموعه يا بخشي را ميخواهم ذخيره کنم مروررگر در حال کار مي شود و در نهايت ظاهرا ذخيره ميکند ولي در واقع ذخيره نشده است و يا اينکه مروررگر بعد از مشغول بودن صفحه سفيد مي آيد ------------- بعد از مدتي فهميدم از اينترنتم هست ظاهرا و اينکه با نمايندگي فروش تماس گرفتم و گفتند ظاهرا حل شده چند روزي درست بود و باز دوباره به همون مشکل برميخورم و اين مشکل در همه سايت هام اتفاق افتاده يعني اينکه در نحوه نصب جوملاي من و کارکردنم نيست آيا کسي از دوستان تا به حال به اين مشکل برخورده است و به چه صورت مشکلش را حل کرده است شايد مسئله اي باشه که تا حالا من تجربه نکرده باشم چنانچه دوستان تجربه دارند خوشحال ميشم راهنماييم کنند منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد من یبار این مشکلو داشتم بر میگشت به مرورگرم که اپرا بود شما با مرور گر های مختلف تست کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 من با چند مرورگر و در چند دستگاه منتهي با خط اينترنت خودم تست کردم ولي شهرستان اينطوري نيست ولي در تهران ظاهرا اينطوري هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز مشکل از هاستتون هست 1- پوشه های tmp سرورتون پر شده باید خالیش کنند 2- شما از قسمت مدیریت مشخصات سیستمتون رو ببینید phplimit رو چند هست اگر 32M بود از سرویس دهنده هاستتون بخواهید مقدارشو بیشترش کنند مثلا 128M خوب جواب میده. 3- مطمئن باشید در هاست اشتراکی که دارید ترافیک زیادی وجود داره و سایتهای زیادی تعریف شده اگه امکانشو دارید عوضش کنید و قبلا حتما هاستتون رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت همه دوستان از دوست عزيزم تشکر ميکنم که راهکاري دادند ولي اين راهکار را تست کردم و نتيجه اي نگرفتم مشکل من اين است که واقعا به بازي گرفته شدم انگار اين چند هفته توسط سايت هام يه سري از سايت هام اطلاعات ذحيره ميکنند يه سري بعضي از اوقات روز اطلاعات رو ذخيره نمي کنند و اينکه چند روز خوب ميشه باز دوباره همين اتفاق ميفته با وي پي ان هم چک کردم همين روال است موقع اطلاعات ذخيره کردن کلي مرورگر مشغول ميشه بعد هم ذخيره نميکنه کل سرور رو همن زير و رو کردم و از اول دادم يکي از دوستان کانفيگ کنه و خودم هم دست نزدم باز دوباره همين مشکل پابرجاست و اين مشکل به صورت رندوم هست و به خاطر همين رندوم بودن من نميتونم تو جومينا بزارم يوزر و پسورد يکي از سايت ها رو تا دوستان ملاحظه کنند و اينکه من از سه جاي مختلف با سه خط اينترنت مختلف تست کردم و اين روال به صورت رندوم اتفاق ميفته در حال حاضر ميخوام يه نسخه خام خام جوملا نصب کنم بدون هيچ افزونه اي تا ببينم زماني که اين مشکل بوجود مياد ، نسخه خامم ببينم کار ميکنه يا خير ولي تا زمانيکه نتيجه بگيرم از دوستان تقاضا دارم بنده را راهنمايي کنند تا مشکلات احتمالي را شناسايي کنم منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام حالا پک اصلی رو با امکانات پیشفرضش هم چک کنید ولی این احتمال هم هست با توجه به توضیحاتتون این مشکل از طرف سرور باشه... با ادمین سرورتون هم یک تماس بگیرید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام سرور را مو به مو خودم چک کردم و يکي از همکاران هم که در اين زمينه تجربه داشتند چک کردم ولي ظاهرا که هيچ مشکلي نيست حالا پک اصلي و خام رو چک ميکنم چنانچه نتيجه نگرفتم از دوستان مشورت ميگيرم شاد و پيروز باشيد با سلام حالا پک اصلی رو با امکانات پیشفرضش هم چک کنید ولی این احتمال هم هست با توجه به توضیحاتتون این مشکل از طرف سرور باشه... با ادمین سرورتون هم یک تماس بگیرید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر