asadpur 22 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان . من دنبال یه قالب واسه مصالح ساختمانی می گردم. بخدا پیر شدم تو این نت و پیدا نکردم. یه پروژه تحویل گرفتم قراره تا دو شنبه هفته آینده بدم تحویل . توروخدا کمک کنید التماس دعا سلام دوستان . من دنبال یه قالب واسه مصالح ساختمانی می گردم. بخدا پیر شدم تو این نت و پیدا نکردم. یه پروژه تحویل گرفتم قراره تا دو شنبه هفته آینده بدم تحویل .((( قالب های جومینا هم نگاه کردم ولی واسه این کارم بدردم نخورد .توروخدا معرفی کنید ))) توروخدا کمک کنید التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در مهر 90 دوست گرامی شما میتونید از هر قالبی استفاده کنی. فکر نکنم قالب خاصی برای این موضوع باشه. اگه میخواهین قالب اختصتصی باشه میتونین شفارش طراحی بدین. و یا میتونین از قالبهای تجاری استفاده کنین که با جستجو در نت به نتیجه میرسین. برای بهینه سازی قالبهای خارجی هم من در خدمتتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز قالبی که شما مد نظرتون هست من تا حالا ندیدم ولی می تونید از قالب های منتشر شده در سایت جومبنا استفاده کنید لینک: قالبهای فارسی جوملا آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما برای مصالح ساختمانی من یه قالب قبلا در سایت siteground.com دیده بودم در این آدرس جستجو کنید http://www.siteground.com/joomla-templates.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام ببینید برای اینکار باید خودتون قالب رو ویرایش کنید چون حتی اگه قالب واسه مصالح باشه بازم نیاز به تغییر داره من پیشنهاد می کنم یه قالب خود از جومینا بگیرید بعد هیدر و سرمنوهاشو تغییر بدین مطابق با نیاز و سلیقه خودتون یا مشتریتون بعد هم یه اسلایدر بذارید و چند تا عکس مربوط به شرکت و تمام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر