arash9579 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من قالب مگا دانلود رو از جومینا گرفتم ولی دو مشکل باهاش دارم !:1: اول اینکه وقتی با توجه به توضیحات آقای تهرانی کلاس مازول رو تغییر میدم بجای اینکه سرمنو به شکلی که گفته شده با تغییر کلاس ماژول به اون شکل در میاد در بیاد اصلا دیگه سر منو نمایش داده نمیشه !!:exclamation: این عکس سر منو مشکل دوم هم اینه که پایین پایین قالب یه خطایی میده !!!! این عکسش :dodgy: کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟ راستی مازول فوتر سایت رو هم غیر فعال کردم ولی بازم پایین قالب درست نشد:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash9579 0 ارسال شده در مهر 90 کسی نیست جواب ما رو بده ؟:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما جواب شما رو میده کــــمی صــــــبر داشته باشــــــــِد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام این مشکل رو در چه مرورگر دارید؟ نسخه چند؟ روی لوکال کار می کنید یا هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash9579 0 ارسال شده در مهر 90 فایر فاکس نسخه 7 در هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad123 2 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در مورد مشکل دوم شما که پایین صفحا ارور م آید قبلا بحث شده است. لطفا قبل از ارسال مطلب جستجو کنید. شما می توانید به 2 راه عمل کنید . 1) میتونید دوباره دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13155775511.zipمن فقط فایل index.php رو ویرایش کردم میتونید فقط همین فایل رو کپی کنید تو پوشه قالبتون یا میتونید کل قالب رو دوباره نصب کنید. 2) مشکل از خط 208 کد میباشد که یه فایل رو فراخوانی نکرده ولی هیچ فایلی نیست که بخونه برای کپی رایت است که چیز مهم و خاصی هم نیست کد 208 و 209 از بخش ویرایش کدا قالب حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر