cilek 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام و خسته نباشید دوستان بنده قبلا نا تو یکی از سایت های جوملایی کامپونتی رو دیدم که باهاش می تونستی کاربرانی ایجاد کنی که فقط بتونن بخش یا مجموعه خاصی رو مدیریت کنن مثلا یه نفر باشه که فقط بخش اخبار رو مدیریت کنه و به مابقی بلخش ها دسترسی نداشته باشه من همه جا رو گشنم ولی نتونستم پیداش کنم و مجبور شدم تایپیک بزنم ممنون می شم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 90 آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزيز من هم قبلا ديدم فکر کنم تو جوملا 1.6 يا 1.7 اين امکان هست چون در اين دو نسخه سطح دسترسي ها خيلي گسترده شده است اين دو نسخه را چک کن تا به جوابت برسي شاد باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری نمایید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما کمکتون می کنه صبر داشته باشید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 90 ممنون از تذکرتون نه من باسه جوملا 1.5 نیاز دارم فکر کنم تو سایت سافت آرچیو دیدم اما فعلا انجمنش غیره فعاله من مطمئنم که هست ولی متاسفانه نمی تونم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 کامپوننت کاتالوگ K2 فکر می کنم به کار شما بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز شما ميتونيدبا افزونه rs membership اين كار رو انجام بديد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر