aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت تمامي دوستان جوملايي به دنبال افزونه اي ميگردم که بتوانم در ماژول ها ايجاد ماژول کنم و آن ماژول را به صورت شناور به سمت چپ يا راست سايت به اندازه يک دکمه کوچک بچسبونه و بالا پايين آمدن سايت اونم بالا پايين بياد مثلا افزونه پشتياني آنلاين را کدش رو درون اون بدم و بچسبه به سمت چپ يا راست سايت و با بالا پايين اومدن اسکرول اونم همراهي کنه براي پشتيباني آنلاين يا فيس بوک در بعضي از سايت ها ديدم ولي خودم گشتم فقط فيس بوک را پيدا کردم نميدونم چه جوري ميشه ويرايشش کرد و کد خودم را درونش بدم تا با عنوان من بالا پايين بره آيا افزونه اي براي اين امر وجود دارد از دوستاني که تجربه دارند درخواست راهنمايي ممنون از کمک هاي هميشگيتون شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 سلام به دوستان آيا کسي از دوستان در اين زمينه اطلاعاتي ندارد و اينکه به چه صورت اين نوع باکس را براي پشتيباني در قسمت body سايتم بگذارم تا بتوانم قسمت پشتيباني را به اسکرول سايتم بچسبانم کسي از دوستان ميتونه کمکم کنه منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 ببینید با این منوساز این کار را می تونید انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 90 سلام می توانید یک موقعیت درست کنید و position: fixed بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این ماژول هم هست: Top panel slider این پلاگین ،ماژول را در بالا نمایش میده کافیه شما عبارت side panel را جستجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر