prancefm 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک ماژولی می خواستم که وقتی یک pdf رو روی سایت گذاشتم ، کاربر مجبور نباشه که دانلور کنه بتونه از سایت بخونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما می توانید از Embed PDF استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prancefm 0 ارسال شده در مهر 90 استفاده کردم مثلا وقتی که پی دی اف رو نشون می ده وقتی بزرگ می کنم می ره به صفحه ی گوگل من یک پلاگین دیگه ای هم پیدا کردم ولی هر کاری می کنم نمی تونم کار کنم باهاش PDF Erorr می ده اسم پلاگ Content - Crocodoc PDF PPT Doc HTML5 Viewer هستش شما هم یک نگاهی کنین شاید کار کرد اگه یک پلاگین یا ماژوله دیگه ای هم داشتین که به دررد کار من بخوره بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام بعضی سایت ها اینکارو انجام میدن بصورت رایگان و نیازی به نصب افزونه هم نیست در نت جستجو کنید پیدا می کنیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prancefm 0 ارسال شده در مهر 90 خوب به هر حال عوض این که پی دی اف رو به نام سایت من باز کنه یا تو سایت من باز کنه توی یه سایت دیگه باز می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prancefm 0 ارسال شده در مهر 90 ادرس پلاگین بالایی این Crocodoc PDF PPT Doc HTML5 Viewer اگه کسی سر در آورد که چجوری ماد می کنه بگه ممنون میشم http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/documents-cloud-based/17569 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر