mahdi71 8 ارسال شده در مهر 90 سلا م دوستان امروز میخوام یه قالب را که طراحی کردم را براتون زمییمه کنم (یه نسخه از parishwebبود من کمی تغییر و زیبا ترش کردم لو گو parishweb هم برداشتم) که با این قالب میتونید صفحه آفلاین پیش فرض جوملا که ظاهر زیبایی هم نداره را عوض کنید . این هم اسکرین شارت : اینم اسکرین شارت parishweb: اینم لینک دانلود: دانلــــــــــــــــــــــــــــــــــــود اما اموزش: ابتدا به مسیر زیر رفته www\templates\system و فایل offline.php را حذف مینمایید سپس از درون فایلی که دانلود کرده اید فایل offline.php را درهمن مکان paste مینمایید بعد به مسیرwww\templates\system\images رفته و تمام تصویر را حذف مینمایید البته بجز فایل index بعد از حذف سراغ فایلی که دانلود کرده اید میروید و در پوشه images تصویر را در انجا پیست مینمایید بعد به مسیر\www\templates\system\css رفته و تمام فایل های css را حذف مینمایید البته بجز فایل index بعد از حذف سراغ فایلی که دانلود کرده اید میروید و در پوشه css فایلcss را در انجا پیست مینمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در مرداد 91 روی جوملا 2.5 هم جواب می دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خیر ، باید سازگار شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در مرداد 91 آموزش تبدیل جایی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خیر نیست - تا جایی که من میدونم- برای این کار میتونید به صفحه افلاین پیش فرض نکاه کنید و ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر