yaser 4 ارسال شده در مهر 90 وقت بخیر دوستان جومینایی امروز خواستم وارد بخش مدیریت سایت بشم اما متاسفانه خطای 500 میاد: Internal Server Error مشکل چی هست و چطوری رفعش کنم؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 قبلاً بحث شده مبحث قبلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در مهر 90 ممنونم از پاسخ شما اما هیچ کدوم مربوط به بخش مدیریت نمیشه میشه بیشتر دوستان راهنمایی کنن با زدن این آدرس خطا 500 میاد: www.mySite.com/administrator راه حلی چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مهر 90 مشکل یا از فایل php.ini است یا htaccess البته در پوشه مدیریت(احتمالا php.ini) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 خطای 500 جزو خطاهای مربوط به سرور هست و زمانی که ارجاع یک آدرس وجود نداشته باشد رخ میدهد 2 حالت داره 1- مشکل ار سروتون باشه 2- در فایل htaccess مشکل وجود داشته باشه برای مورد دوم از لوکال محتوای این فایل را در سرور کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام اگه دامین هم تغییر داده باشید و روی پوشه administrator از قبل پسورد گذاشته باشید همین خطای 500 رو میده ! اگر چنین کاری انجام دادید پسورد را از administrator حذف کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در مهر 90 وقت بخیر دوستان جومینایی امروز خواستم وارد بخش مدیریت سایت بشم اما متاسفانه خطای 500 میاد: Internal Server Error مشکل چی هست و چطوری رفعش کنم؟؟ :thankyou: سلام .. من قبلا یک بار با این مشکل برخورد کردم... اشکال کار من این بود کهpermision پوشه administrator درست نبود شما هم چک کنید شاید مشکل این باشه،permision باید رو 755 ست شده باشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام چطور اینطوری شد؟؟؟ افزونه خاصی نصب یا حذف کردین مثلا نصب admintools و تغییر تنظیمات یا حذف acesef به احتمال زیاد اگه مشکل از سرورتون نباشه فایل اچ تی اکسس مشکل داره اگه افزونه خاصی نصب نکردین پوشه administrator رو حذف کنید و از جوملا اصلی دوباره تو هاست همین پوشه رو بریزید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر