armin121 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام من ماژول خبری پارسا گلوبال رو روی این سایت http://bakhshdari.co.cc نصب کردم و برای مجموعه های مختلف چندبار ازش استفاده و فعال کردم ماژول بسیار خوبیه اما مشکلی وجود داره (که البته از ماژول نیست چون برای ماژولهای دیگه هم همین اتفاق میافته) که مثلا اگر از منوی بالا بر روی دکمه " اطلاعیه " کلیک کنید این ماژول رو می بینید اما وقتی روی مطلب خاصی کلیک می کنید (مثلا مطلب " تست اطلاعیه" ) این ماژول در صفحه اون مطلب هم نمایش داده میشه در صورتی که نباید اینطور باشه چطور این مشکل رو حل کنم و علتش چیه؟ خواهشمندم دوستان این موضوع رو بدقت بررسی کنند و خواهش میکنم قبل از هر پاسخی مطلبی که نوشتم رو بدقت بخونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 کسی کمکی نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
knight-rak 0 ارسال شده در مهر 90 سلام چون از co.cc دامین گرفتی کسی ( حداقل من ) نمیتونه ببینه سایت رو چون آنتی ویروس این دامین رو بلوک میکنه همیشه بهتر از .tk استفاده کنی اونم بهت dns میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 سلام چون از co.cc دامین گرفتی کسی ( حداقل من ) نمیتونه ببینه سایت رو چون آنتی ویروس این دامین رو بلوک میکنه همیشه بهتر از .tk استفاده کنی اونم بهت dns میده دوستان عزیز واقعا به این دلیل کسی کمکی نمیکنه؟ واقعا همه از NOD 32 استفاده می کنن؟ خواهش می کنم کمی توجه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در مهر 90 نمایش مازول فقط در صفحه اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام برای نمایش فقط در یک صفحه باید در تنظیمات ماژول سمت راست پایین فقط صفحه اصلی رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر