hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز سلام . من قالب کبود 2 رو از سایت جومینا دانلود کردم مشکلی که باهاش دارم این هست که ساعت و تاریخ رو بالای سایت میزنه. اگه بخوام حذف بشه چه کاری باید انجام بدم؟ اینم آدرس سایته: www.hictco.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به پوشه قالب مورد نظرتون برید و فایل index.php رو باز کنید (می تونید برای باز کردن از نرم افزار notepad ویندوز استفاده کنید) و بعد کد زیر را در این فایل پیدا کرده و به صورت کامل اون رو پاک کنید <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز مرسی از پاسخت مشکل حل شد. ولی هنوز فضای خالی بالای سایت پر نشده. برای پر کردن فضای بالا چه کاری باید انجام بدم؟ اینم آدرس سایته: www.hictco.com سلام دوست عزیز به پوشه قالب مورد نظرتون برید و فایل index.php رو باز کنید (می تونید برای باز کردن از نرم افزار notepad ویندوز استفاده کنید) و بعد کد زیر را در این فایل پیدا کرده و به صورت کامل اون رو پاک کنید <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر