arash2860 11 ارسال شده در مهر 90 بنده به دنبال کامپوننت نظردهی هستم که کاربران بتوانند علاوه بر ارسال نظر خود و یا پاسخ به نظرات دیگران ، امکان امتیاز دهی به نظرات دیگران رو هم داشته باشند. چیزی مثل نظردهی عصر ایران : این کامپوننت رو برای سایت خبری خودم می خواهم : www.sedayeabadan.ir از دوستان و استاتیدی که در این مورد اطلاع دارند درخواست کمک و راهنمایی دارم . با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام از ظاهرش می شه حدس زد احتمال قوی کامپوننت jcoments هست که البته در css اش دست برده شده و به نوعی سفارشی سازی کردند... این الحاق(jcoments) قبلا در انجمن فارسی سازی و لینک داده شده... (جستجو...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 نه این سیستم نظر دهی اگر اشتباه نکنم شرکت ساسان میزنه و فقط روی پورتال های خودشون هست کد نویسی شده... اما همونطور که آقای فرحزادیان فرمودن از جی کامنت استفاده کنین.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 90 روی سایت بنده در حال حاظر سیستم نظردهی جومینا نصب هست و راضی هستم اما به دنبال سیستمی هستم که کاربران بتوانند امتیاز بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 jcoments امکان امتیاز دهی هم دارد... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 90 jcoments امکان امتیاز دهی هم دارد... با آرزوی موفقیت بنده این کامپوننت رو JComments 2.2.0.2 از سایت دانلود و نصب کردم اما در بخشهای مختلف تنظیمات گزینه ای برای فعال یا غیر فعال کردن امتیاز دهی به نظرات رو پیدا نکردم می شه لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر