mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوستان من می خوام هنگامی که روی مجموعه ای در منو کلیک شد مطالب به صورت ماژول aidaNews2 ، یعنی نمایش مقداری از مطلب همراه با تصویر، نمایش داده بشه جستجو کردم کامپوننتی پیدا نکردم آیا روشی برای انجام این کار وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مهر 90 سلام از پلاگین imagesized استفاده کنید و اندازه تصاویر و تعداد کاراکترهای مقدمه را تنظیم کنید . تا اینجوری که خواستید بشه . با یه یه سرچ کوچولو پلاگین رو از نت دانلود کنید . :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز می توانید از این لینک استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-1769.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 دوستان ممنون ولی بنده نتونستم imagesized را پیدا کنم اگر دوستان لطف کنند لینک را هم بدن ممنون میشم من می خوام همانند صفحه اول سایت که از aidaNews2 استفاده کردم هنگامی که در منو بر روی مجموعه ها هم کلیک می کنم به همین شکل نمایش داده بشه دقیقا همانند نمونه صفحه اول سایت و نه به صورت "مجموعه بلاگ" آیا imagesized این امکان را داره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز يك كپي از اين افزونه بگيريد و در موقعيت مناسب منتشر كنيد و نمايش آن را فقط در آن منو فعال كنيد تعداد اخبار جهت نمايش را هم زياد كنيد كه صفحه رو كامل پر كنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر