kelkesheydai 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام من يه سايت جديد دارم ميزنم هر مطلبي كه مزارم و لينك ادامه مطلب ميزنم خط قرمز تو ويرايشگر مياد بعد كع ذخيره ميكنم تو سايط كل مطلبا نشون ميده بدون اينكه لينك ادامه مطلب داشته باشه!! خواهش ميكنم يكي كمك كنه چون مشكلما نميفهمم من همه موضوعاي مرتبط با خودما تو سايت خوندم اما مثله من نبودن!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام وقتی مطلب موردنظرتون رو ویرایش هم می کنید باز خط قرمز نشون داده میشه؟ منظورم اینه که برید مطلب مورد نظرتون رو برای ویرایش باز کنید ببینید خط قرمز برای ادامه مطلب هست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 90 سلام فکر میکنم مشکل شما چند دلیل داشته باشه یکی اینکه قالب شما سازگاری کامل با نسخه جوملای نصبی سایتتون نداشته باشه که با اعمال بروزرسانی های قالب برطرف میشه و دو اینکه همین ایراد به ویرایشگرتون وارد باشه پیشنهاد می کنم اول ویرایشگرتون رو تغییر و بروز کنید و بعد اگر حل نشد به تنظیمات و ویرایش قالبتون بپردازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kelkesheydai 0 ارسال شده در مهر 90 آخه من روزه اول ميتونستم لينك ادامه مطلب بزارم و كارم ميكرد قالبمم يه شركت واسم طراحي كرده كه مثلا اختصاصيه!!!! ببينين من توي ويرايشم خط قرمزو ميبينم حتي ميتونم برشدارم و دوباره يه جاي ديگه بزارمش سايتمم از اول همين قالبا داشت و مشكلي نداشت الان 2 روزه اين مشكل پيدا شده چجوري ميتونم آپديت كنم يا رفع اشكال كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 نسخه جدید جوملا رو دانلود و روی هاستتون آپلود کنید و اون رو توی root هاستتون باز کنید. و بعد فولدر installation رو حذف کنید ببینید مشکلتون حل میشه در ضمن شما اخیرا افزونه ای و یا کاری خاصی روی سایتتون انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 قالب پیش فرض رو بذارید ببینید مشکل حل میشه اگه مشکل حل شد با طراح قالبتون تماس بگیرید و مشکل رو بگید باید حلش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftab 4 ارسال شده در مهر 90 با سلاممن يه سايت جديد دارم ميزنم هر مطلبي كه مزارم و لينك ادامه مطلب ميزنم خط قرمز تو ويرايشگر مياد بعد كع ذخيره ميكنم تو سايط كل مطلبا نشون ميده بدون اينكه لينك ادامه مطلب داشته باشه!! با سلام شما در تنظيمات منو چك كنيد لينك ادامه مطلب در حالت نمايش باشه.ونكته دوم اينكه اگه مطالب از ورد كپي شده باشه اين مشكل پيش مياد. در ادامه بايد عرض كنم من هم دقيقا اين مشكل رو دارم براي نمونه اين صفحه را ببينيد. در ضمن با قالب پيش فرض در صفحه اصلي مشكلي نيست اما صفحات ديگه همين مشكل هست. نسخه جوملا 1.5.23 مامبولرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kelkesheydai 0 ارسال شده در مهر 90 نسخه جدید جوملا رو دانلود و روی هاستتون آپلود کنید و اون رو توی root هاستتون باز کنید. و بعد فولدر installation رو حذف کنید ببینید مشکلتون حل میشه در ضمن شما اخیرا افزونه ای و یا کاری خاصی روی سایتتون انجام دادید؟ من دقبقا بعد از این که برنامه گرفتن ایمیل بعد از کلیک روی لینک ادامه مطلبا که توی سایت جومینا بود نصب کردم این مشکل واسم پیش اومد البه الان پاکش کردم چون اصلا کار نمیداد!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر