reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 با عرض سلام من این افزونه فروم ساز کرنو رو نصب کردم و یه فروم ساختم و در سایت گذاشتم الان هرکی می یاد اطلاعات میزاره سیو نمیشه و ایملی که بهم میفرسته داخلش اطلاعات اون شخص موجود نمی باشد من جستجو کردم تو انجمن دیدم این مشکل تنها واسه من نیست و قبل من نیز هستند که همین مصکل رو دارند لطفا مدیرای جومینا کمک کنن سوال های مشابه---http://forum.joomina.ir/thread-5503.html?highlight=%DA%A9%D8%B1%D9%86%D9%88 اگر فرم نمايش داده ميشود و به درستي ايميل ارسال ميشود و در بالا فرم اين خطاها رو مشاهده ميكنيد نمايش پيام هاي خطا در هاست بايد غيرفعال شود و اين يكي از گزينه هاي مورد نياز است كه هنگام نصب جوملا نيز به شما نمايش داده ميشود ! ممنون اون مشکل حل شده حالا مشکل سختر شد در قسمت ایمیل Templateچجوری باید تنظیم بشه که تمام محتویات فرم ایمیل بشه لطفا مثالی راهی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام سطح دسترسی ها رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 سطح دسترسی بازه سوپر یوزر هستم خودم این سایت رو نصب کردماگر هم منظورتون سطح دسترسی هاست هست رو 777 هستش و اونم بازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 افزونه امنیتی رو سیستمتون نصب کردید مثلا پلاگین ضد ه-ک و اینجور افزونه ها؟ این مشکل رو از اول داشتید یا جدیدا باهاش روبرو شدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 نه افزونه امنیتی ندارم تازه باهاش روبرو شدم اگه میخواهین اطلاعات رو پ.خ کونم تا ببینید مشکلش از کجاست ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 بعد از نصب افزونه ی خاصی اینجوری شد؟ تمام افزونه هایی که بعد از این کامپوننت نصب کردید رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه با مدیر هاستتون هم تماس بگیرید ببینید تغییرات در سرور یا تنظیماتش ندادند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 دادا فکر کنم کار با این افزونه رو بلد نیستم به مدیر هاستم گفتم گفت مشکلی از طرف ما نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 کسی نبود کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید صبر کنید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما راهنماییتون می کنه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 هاستتون ویندوزه یا لینوکس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر