j1752 4 ارسال شده در مهر 90 سلام من يك ماژول از سايت جوملا گرفتم كه فارسى نشده و حالا كار مى كنه مال نظر دادن هست اما در بالاى صفحه چيزى مياره كه من نتونستم ويرايش كنم كسى مى تونه كمك كنه؟ :1:ببخشيد من موضوع را اشتباه نوشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام اسم /دمو .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 اين دمو كه سايت من هست www.downloadsgod.com نام هم JSocial Comments :@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 حل شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز برای به نتیجه رسیدن تاپیک لطفا روش حل مشکلتون رو توضیح بدید تا دیگران هم بتونند استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 بنده يك افزونه عالى نصب كردم سعى مى كنم فارسيش كنم و بگذارم دمو www.downloadsgod.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر