mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام به دوستان جومینایی عزیز یه پلاگین بسیار خوب و کاربردی امروز توی وب گردی دیدم که برای دانلود شما عزیزان میذارم و امیدوارم خوشتون بیاد توسط این پلاگین میتونید از سرقت یا کپی مطالب سایتتون به کل جلوگیری کنید. بازم با آپلود سنتر جومینا مشکل پیدا کردم:1: دمو و دانلود از سایت سازنده برای تمامی ورژنهای جوملا بجز 1 موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 اينم لينك اپلود سنتر جومينا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13169775171.zipفقط دوستان فراموش نكنند اين پلاگين را فعال كنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام لازم دیدم نکته ی رو خدمت عزیزان عرض کنم اون هم اینکه این کار از دیده سئو یک نکته منفی میباشد ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 با سلام لازم دیدم نکته ی رو خدمت عزیزان عرض کنم اون هم اینکه این کار از دیده سئو یک نکته منفی میباشد ! یا حق میشه واضح تر دلیلشو بیان کنین....خیلی ممنون میشم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 نکته دیگه اینکه کسی بخواد کپی کنه میکنه ولی کمی سختر و کاربرای عادی هم در توانشون نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 نکته دیگه اینکه کسی بخواد کپی کنه میکنه ولی کمی سختر و کاربرای عادی هم در توانشون نیست! مرادی جان منظور شما این روش نیست که: ابتدا سورس صفحه باز شده رو با کلیک راست بدست بیاریم و سپس مطلب مورد نظرمون رو از سورس در بیاریم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام یکیش اینه ! مثلا یکی دیگش rss هست .. یا یکی دیگه ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر