احسان 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان من قبلا با جوملا 1.5.23 کار می کردم و حالا روی لوکال اونو به 1.7 ارتقا دادم اما یه مشکلی که پیش اومده اینکه که قالب بهم ریخته و ناسازگاری داره مشکل از کجاست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز قالب هاي جوملا 1.5 با جوملا 1.7 سازگاري ندارند شما يا بايد قالب خودتون روعوض كنيد و يا اينكه قالبتون رو با جوملا 1.7 سازگار كنيد كه فكر كنم يه آموزش توي جومينا در اين مورد منتشر شده موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 اگر قالبتون 1.7 نیست پشتیبانی نمیشه. قالب همون 1.5 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید برای این که قالبه های 1.5 در 1.7 بخوبی کار کنند باید قالب ها نیز ارتقاع یابند . قبلا در تالار بحث شده سرچ کنید . @سعی میکنم در اولین فرصت یه آموزش جامه برای این کار بنویسم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر