وحید بندره 4 ارسال شده در مهر 90 سلام. دوستان من پلاگین تغییر پیشوند جداول پایگاه داده رو نصب کردم و پیشوند رو تغییر دادم اما حالا وقتی وارد فایل configuration.php میشم و پیشوند جدید میزنم دیگه فایل ذخیره نمیشه ! لطفا کمک کنید ، الان سایتم باز نمیشه . و این خطا میده Unable to save your changes Unable to open /domains/darhayebaz.com/public_html/configuration.php for writing نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 سلام شما می تونید فایل را دانلود کنید و با notepad ویرایش کنید سپس فایل قبلی را پاک و فایل جدید را جایگزین نمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید بندره 4 ارسال شده در مهر 90 ممنون دوست گلم . مشکل حل شد :thankyou: سطح دسترسی قابل ویرایش نبود . :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه من افزونه تغییر پیشوند جداول پایگاه داده رو نصب کردم اما روی لوکال هاست , ولی وقتی میخام بازش کنم فقط این میاد تو صفحه : Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\Program Files\wamp\www\joomla\administrator\components\com_dbadmin\admin.dbadmin.html.php on line 160 مطمئنم یه ربطی به legacy داره آخه وقتی اونو فعال کردم اینظوری شد!! پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر