zgh1272 0 ارسال شده در مهر 90 سلام موقع ورود به بخش مديريتم توي سايت لوكال اين ارور رو ميده JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries. در صورتي كه من رمز رو تغيير ندادم شما ميدونيد اين ارور واسه چيه و بايد چيكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما ابتدا پلاگین را غیرفعال کن ببین درست میشه یا نه؟ مسیر http://localhost/phpmyadmin و دیتابیس مورد نظر و بخش jos_plugins و شما مقدار published را روی صفر قرار بدهید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zgh1272 0 ارسال شده در مهر 90 از اين مسيري كه گفتين رفتم مقادير pulished رو هم 3 بود من 0 كردم ولي فايده نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز شما پلاگین Authentication - Joomla رو غیره فعال کردین که میبایست از طریق دیتا بیس فعالش کنید. / مشکلاتان حل خواهد شد. 0 رو به 1 تغییر دهید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر