jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 سلام وقتی وارد سایت پوشاک چیلاردینو http://gilardino.ir/ میشین یه سری عکس هست که وقتی موس روش میره کمرنگ میشه میخواستم ببینم این کار با چه روشی انجام میشه؟؟؟css یا java?? اگه منم هممچین چیزیرو بخوام باید چی کار کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 CSS هست و Transparency را باید برای عکس قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 مرسی از پاسختون وقتی این کارو میکنیم تمام عکسا این طوری میشه؟؟ بر عکس این حالتو بخوام باید چی کار کنم؟ با جاوا ام میشه همچین کاری کرد؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 چه طوری میشه؟ میشه بیشتر و واضح توضیح بدهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام آقای موذنی CSS هست و Transparency را باید برای عکس قرار بدهید این سی اس اس نیست!! بلکه با جاوااسکریپت (موتولز یا جی کوئری یا شاید با خود جاوا!) درست شده میشه اینکار رو با سی اس اس 3 هم انجام داد ولی روش جاوا به دلیل ساپورت تمام مرورگرها مناسبتر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 پس جاوا بود حالا چطوری میشه این کارو کرد میشه راهنمایی کنید اقای امیر حسین؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز یه پیشنهاد جالب اما نمیدونم خلافه قانونه جومینا هست یا نه اما اگر دوست دارین تصاویرتون به این حالت باشه یا همون spotlight پیشنهاد بنده افزونه فوق العاده و بی نهایت جالب Widgetkit است.که فقط spotlight نیست به راحتی میتونین اسلاید شو ، تب ، اسلید ، گالری ، ویدیو شو و ... همه و همه در یک افزونه Widgetkit هست و رابط کاربری فوق العاده . کار گروه yoothem هست و بصورت بتا ارائه شده اما هیچ جا من ندیدم خود گروه واسه دانلود و یا فروش بزارن اما تو بعضی از سایت ها میتونی گیرش بیاری... اگر خلاف قوانین هم بود جان خودم این افزونه ارزششو داشت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 aminweb عزیز معرفی هیچ امکانی خلاف قوانین نیست تنها لینک دانلود امکانات تجاری نباید در انجمن قرار داده بشه . انجمن جای بحث و تبادل نظر است و مکانی است برای به اشتراک گذاردن دانسته ها . هیچ اشکالی نداره اگر کسی از کارآیی یک افزونه ای خبر داره و به دیگران هم بگه . خیلی هم ممنون میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 مرسی از راهنماییت ولی من میخوام برای لوگوم همچین حالتی پیش بیاد اگه کد جاوا شو بلدی به من بگو که چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر