aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام يه قالب زيباي ديگه براي جوملا 1.7 -------------------به علت تجاری بودن حذف شد------------- سايت سازنده -------------------به علت تجاری بودن حذف شد------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
letelite 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام نوشته به علت تجاری بودن حذف شد اما انتهاي مطلب نوشته دانلود از سرور جومينا . اين لينكه كه انتهاي مطلب هست مربوط به چيه ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما خوب اون هم حذف شد ممنون از یادآوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام چطوريه همه پوسته هاي اين سايت كه براي دانلود گذاشته شده اند پس چرا تجاري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام خوب اینکه لینک های دانلود موجود باشه ملاک رایگان بودن نیست شما وقتی میخوایید قالبی رو برای دانلود قرار بدید ابتدا در سایت سازنده چک کنید ببینید برای دانلود به صورت رایگان قرار داده شده یا نه! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام خوب قالبها همگي رايگان بود كه من تونستم دانلود كنم حتي نياز به ثبت نام هم نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 بسیاری از سایت های وارز افزونه و قالب های تجاری رو برای دانلود قرار میدهند و چون شما دانلود کردید حتما رایگان نیست و بهتر است برای تست از سایت سازنده اصلی دانلود کنید و اگر برای دانلود رایگان قرار داده شده بود رایگان است ! البته من بیش از نیم ساعات سایتی که به عنوان سازنده قرار داده شده بود تست کردم و قالبی تجاری توش ندیدم و فکر میکنم اشتباها این سایت وارز معرفی شده ! البته من نام قالب رو متوجه نشدم چون نام قالب در عنوان تاپیک ذکر نشده بود ! به هرحال نام قالب و لینکی که دانلود کردید رو برای من ارسال کنید و یا همینجا ذکر کنید تا در صورتی که تجاری نبود دوباره لینک دانلود قرار داده شود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در مهر 90 سلام دمو دانلود سلام دمو دانلود شما اگه نگاه كنيد من چند تا قالب ديگه از همين سايت گذاشتم ولي اونا حذف نشده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز ممنون بخاطر قالب های زیبایی که تو انجمن میذاری چون قالبی که گذاشتی مثل قالب های تجاری میمونه احتمالا اشتباهی حذف شده راستش منم اول فک کردم تجاریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر