masoudies 0 ارسال شده در مهر 90 سلام و خسته نباشید من از قالب دانلودی(دانلود سنتر) که توسط این سایت طراحی شده استفاده کردم. خیلی زیبا بود. توی قسمت منوهای سمت چپ توضیح داده شده که مثلا از کلاس login_ یا کلاس links_ یا dl_ برای این قسمت استفاده کنید. من چطوری میتونم استفاده کنم؟ باید از جایی فعالش کنم یا نیاز داره برنامه خاصی بنویسم؟ در قسمت تنظیمات هر ماژول گزینه به عنوان کلاس در سمت چپ صفحه موجوده، اون کارش چیه؟ احتمالا میشه یه کلاس css رو بهش نسبت داد؟ البته من یه کمی طراحی قالب کار کردم و در جایی که میخواستم مثلا فرم لاگین قرار بگیره نام موقعیت ماژول رو در قسمت name نوشتم و درست شد. اما رابطش با این کلاس ها رو متوجه نشدم. همچنین dl_ , links رو متوجه نشدم. تشکر از شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام لطفا قبل از ارسال پست کمی جستجو کنید در مورد پسوند کلاس ماژول قبلا در انجمن زیاد بحث شده از جستجوی پیشرفته استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 سلام و خسته نباشید من از قالب دانلودی(دانلود سنتر) که توسط این سایت طراحی شده استفاده کردم. خیلی زیبا بود. توی قسمت منوهای سمت چپ توضیح داده شده که مثلا از کلاس login_ یا کلاس links_ یا dl_ برای این قسمت استفاده کنید. من چطوری میتونم استفاده کنم؟ باید از جایی فعالش کنم یا نیاز داره برنامه خاصی بنویسم؟ در قسمت تنظیمات هر ماژول گزینه به عنوان کلاس در سمت چپ صفحه موجوده، اون کارش چیه؟ احتمالا میشه یه کلاس css رو بهش نسبت داد؟ البته من یه کمی طراحی قالب کار کردم و در جایی که میخواستم مثلا فرم لاگین قرار بگیره نام موقعیت ماژول رو در قسمت name نوشتم و درست شد. اما رابطش با این کلاس ها رو متوجه نشدم. همچنین dl_ ' date=' links رو متوجه نشدم. تشکر از شما. [/quote'] دوست عزیز این کلاس ها مربوط به یک سری طراحی ها در قالب سایت شما ست که شما با نوشتن کلاس مخصوص هر ماژول در فیلد کلاس ماژول میتونید کلاس مربوطه رو به ماژول فوق ربط بدید اگه اشتباه نکرده باشم موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام در تکمیل صحبت دوستان برای اینکه شما ماژولی رو با کلاسی مشخص کنید کافیه در تنظیمات ماژول در سمت چپ در فیلدی که نوشته شده پسوند کلاس ماژول ، کلاس ماژول رو قرار بدید یک نوع دیفالت که معمولا در قالب های جوملا استفاده میشه پسوند _menu هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudies 0 ارسال شده در مهر 90 تشکر از پاسختون متوجه شدم. این کلاس ها دقیقا کلاس های CSS هستند که تعریف شده اند. و با تغییر هر کدوم در هر ماژول موجب تغییر آیکون هر ستون میشه. این کلاس ها همه یکتا هستند؟ یعنی طراح خودش تغییر نداده اسمشون رو؟ میشه بگید کلا چندتا کلاس اینطوری وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 این کلاس ها توسط طراح قالب تعریف میشه و ممکنه طراح بخواد اسم خاصی رو بزاره ولی معمولا استاندارد قالب های جوملا هست که دو پسوند _menu _text رو داشته باشن ولی بقیه کلاس های ماژول سلیقه ای هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر