dareush 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام بعد از ثبت نام در سایت یک ایمیل حاوی اطلاعات حساب کاربری ایجاد شده برای مدیر سایت ارسال می گردد که در پایان اون ایمیل نوشته شده (با تشکر سیستم مدیریت محتوا ی جوملا) , من می خوام این جمله رو تغییر بدم .کسی می دونه کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز می تونید از قالب ساز ایمیل جومینا استفاده کنید کمی جستجو کنید حتما به نتیجه می رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام میتونید از داخل فایل های زبان تغییرش بدیید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در مهر 90 از پاسختون متشکرم فایل های زبان زیادن منم خیلی گشتم پیداش نکردم حدودش رو نمیدونید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما برنامه ای هست به نام archivaruse 3000 بوسیله آن میتوانید عنوان مورد نظر را در کل پوشه جستجو نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام با NotePad++ نیز میتونید سرچ کنید /تو کل دارکتوری ها یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در مهر 90 ضمن تشکر از شما با استفاده از نرم افزار archivaruse 3000 فایل مورد نظر رو پیدا کردم و ویرایش. باید از طریق آدرس زیر فایل fa-IR.com_user.ini رو ویرایش کرد. language\fa-IR:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر