9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 سلام در ووردپرس میهن بلاگ و ... این امکان وجود داره که یه مطلب ارسالی رو در چند بخش یا مجموعه ذخیره کمیم به عنوان مثال یک مطلب رو هم در بخش مذهبی و هم در بخش تاریخی اما در جوملا فقط یک مجموعه و یا بخش میشه انتخاب کرد ممیخواستم بدونم راهی هست تا این کار رو در جوملا انجام داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما می تونید از افزونه های Multi Category استفاده کنید. مثل: Multi Category Article Com یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 فکر میکنم اینی که معرفی کردین تجاری باشه . رایگانش رو سراغ ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما در این گونه موارد میباید از cck ها استفاده کنید این دسته از افزونه ها خود دارای ساختاری متفاوت برای قرار دادن مطالب هستند 1 نمونه آن که در سایت جومینا هم منتشر شده است sobi2 و k2 است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 افزونه Multicategories غیر تجاری هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 میشه روی هاست جومینا آپلود کنید ؟ چون نتونستم دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز این افزونه تجاری هست چون توی لینکی که شما از سایت جوملا گذاشتید نوشته که این افزونه تجاری هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مهر 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز قوانین را رعایت کنید فایلها و عکسهایی که می خواهید در انجمن منتشر کنید رو حتما در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید www.jmdownload.ir من الان نمی تونم عکس شما رو ببینم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 مصطفی جان دومین لینکی که دادم تجاری نیست من علاقه مند بودم که ترجمه اش کنم این بود که تا یک حدی ترجمه اش کردم و تقدیم می کنم به دوستان عزیز جومینایی خودم دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز قوانین را رعایت کنید فایلها و عکسهایی که می خواهید در انجمن منتشر کنید رو حتما در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید www.jmdownload.ir من الان نمی تونم عکس شما رو ببینم !!! خوبه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 من افزونه ای رو که آقای علی موذنی معرفی کردند گفتم تجاری هست شما می تونید از افزونه های Multi Category استفاده کنید. مثل: Multi Category Article Com یا علی خودتون می تونید ببینید !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 آنکه توش بحثی نیست ما افزونه ی دومی را میگیم افزونه Multicategories غیر تجاری هست لطفاً کمی توجه بفرمائید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 مصطفی جان دومین لینکی که دادم تجاری نیست من علاقه مند بودم که ترجمه اش کنم این بود که تا یک حدی ترجمه اش کردم و تقدیم می کنم به دوستان عزیز جومینایی خودم دانلود خب دوست عزیز خیلی عالی میشد اگه نهوه کار با این کاپوننت رو هم میذاشتین من نصبش کردم ولی چیزی سر در نیاوردم:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 شما موقع ارسال مطلب می تونید پلاگین Multicategories را در پائین صفحه مشاهده نمائید. در این بخش می تونید موضوعات را انتخاب نمائید. موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 در این مورد قبلا در انجمن بحث شده و میتونید از این تاپیک ها استفاده کنید ! باز کننده این تاپیک احتمالا در انجمن در این مورد جستجو نکردند ! http://forum.joomina.ir/thread-3895.html?highlight=Multicategories http://forum.joomina.ir/thread-7121.html?highlight=Multicategories نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 شما موقع ارسال مطلب می تونید پلاگین Multicategories را در پائین صفحه مشاهده نمائید. در این بخش می تونید موضوعات را انتخاب نمائید. موفق و سربلند باشید سلام ببینید همینطوری که گفتید عمل میکنم اما باز هم نمیشه من از قسمت بالا یه بخش رو انتخاب میکنم و اون پایین از کامپوننت یه بخش دیگه رو ! باید کار دیگه ای بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر