mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 دوستان سلام من یه قالبی دارم که در دو دامین ازش استفاده کردم یکی مشکلی ندارد و لی یکی در IE 8,7 همه چیز وسط چین میشه! حتی ماژولها و ... تنها تفاوت این دو سایت در استفاده از کامپوننت ها و ماژولها و پلاگینهاست آیا استفاده از افزونه ای، باعث ایجاد این مشکل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام لطفا دمو آنلاین بدید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 ببخشید فراموش کردم: سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام من مشکل ندیدم عکس بزارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 آقای شمسی ممنون یعنی با IE مشکل نداشت؟! این عکس را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام این مشکل رو میتونید براحتی با یک css مخصوی ie حل کنید . قبلا در بخش مقالات تیم جوکینا مقاله ی برای این مشکل ن.شتم مطالعه کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مهر 90 با سلام این مشکل رو میتونید براحتی با یک css مخصوی ie حل کنید . قبلا در بخش مقالات تیم جوکینا مقاله ی برای این مشکل ن.شتم مطالعه کنید . یا حق مطالعه کردم بسیار ممنون از مقالتون ولی میشه بگید برای نوشتن یک css مخصوی ie باید چه خطهایی یا مثلا چه مکانهایی از template.css را تغییر بدم تا راست چین بشه template.css با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام برای این کار قانون خاصی وجود ندارد باید css بلد باشید . @ واگه سوالی داشتین در همونتایپیک سوال بپرسید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر