momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یه افزونه میخواهم که مطالب سایتو مثل سایت رهبری توی باکس و جعبه قرار بدم مثلا 5 مطلب آخر یک بخشو نشون بده و بقیه رو مثل سایت رهبری بشه انتخاب کرد یا مثلا ادامه مطالب داشته باشه ممنون میشم http://farsi.khamenei.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام از افزونه های خبری استفاده کنید قبلا این افزونه ها در انجمن معرفی شده جستجو کنید تا مطالب مربوط رو پیدا کنید افزونه هایی مثل گلوبال نیوز و یا مینی فرونت پیج در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 سلام ماژول های خبری هیچ کدوم مثل سایت رهبری نمیشه که !!!!!!!!! مثلا ماژول های خبری تعداد خاصی تیتر خبر نشون میده ولی من میخواهم مثلا 5 تا نشون بده و کلید دیدن بقیه مقالات مثلا داشته باشه مثل تصویر زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام شما اگر از گلوبال نیوز استفاده کنید میتونید هر تعدادی رو که خواستید نمایش بدید و بقیه رو بذارید روی لینک به مطالب بیشتر دقیقا همینجوری میشه که تو تصویر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز ماژول های خبری موجود در تالار و سایت جومینا رو چک کنید تقریبا همه همچین حالتی دارند یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 90 شما می تونید از ja news2 که البته تجاریه استفاده کنید ای ماژول اخبار رو براتون به صورت بخش و زیر مجموعه هاش به همون صورتی که شما می خواید نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 سلام عزیزان من کارم با گلوبال نیوز راه افتاد از همه عزیزان متشکرم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر