محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 سلام. من می خواستم بدونم بهترین کامپونت نظرات چیست/ اگه می شه لینک دانلود را هم بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام بهترین افزونه رایگان نظرات جی کامنت هست که در سایت جومینا هم قرار داده شده لینک : http://forum.joomina.ir/thread-4149.html در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام کامپوننت های زیادی برای این کار وجود داره که در انجمن و سایت جومینا منتشر شده ولی به نظر من هم جی کامنت بهترینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 من جی کامنت رو نصب کردم. ولی هر اسمی رو وارد می کنم می گه (این نام قبلا استفاده شده است. لطفا به بخش اعضاء وارد شده و یا نام دیگری را بیازمائید.) در صورتی که این نام اصلا وجود ندارد. چکار کنم.کسی نیست جواب بده1:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 به قسمت تنظیمات کامپوننت برید و در سربرگ "سطح بندی" محدودیت مهمانها(Unregistered) برای ارسال نظر را حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 منظور شما چی هست؟ گزینه ی ارسال نظز برای مهمان فعال هست.!ممنون. خوبش کردم.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 شما روی لوکال دارید کار می کنید یا روی هاست اگه روی هاست هست در صورت تمایل اطلاعات مدیریت (یوزر و پسورد) رو برای من پ.خ کنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 ممنون. خوب کردم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در مهر 90 من خودم بیشتر از پلاگین سایت disqus استفاده میکنم هم شیکه و هم تمامی اکانت های اینترنتی مثل یاهو و گوگل و ف ی س بوک و ... برای لاگین کردن ساپورت میکنه لینک این افزونه در جوملا جهانی : http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-comments/5259?qh=YToxOntpOjA7czo2OiJkaXNxdXMiO30%3D برای استفاده باید در سایت http://disqus.com باید عضو باشی و سایتتو ثبت کنی اینم یه نمونه که به عنوان دمو شاید میشه گفت : http://www.elec.fannihome.com/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/24-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D8%B9%D9%82%D9%87-%D8%A8%D8%B1-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 عکس رو گذاشتم اما چند تا سوال دارم. چرا در قسمت تالار گفتگو نوشته(سيستم تالار گفتگو نصب نشده است.با مدير سايت تماس بگيريد).باید چکار کنم. چرا در قسمت ارتباط دیگرا نوشته شما با کسی ارتباط ندارید . چطور باید با یک کسی ارتباط داشته باشم. و چه طور قسمت سازندگان برنامه رو حذف کنم. چه طور می تونم تو صفحه ثبت نام تصویر امنیتی قرار بدم؟ اگه همین ها رو جواب بدید لطف کردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا قوانین را رعایت کنید "سوال جدید در تاپیک جدید" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام در بخش تالار گفتگو احتمالا باید یه افزونه ای نصب بشه تا در بخش مربوطه فعال بشه مثل کامپوننت k2 که با افزونه های دیگه امکاناتش کامل میشه در مورد حذف سازندگان هم باید صفحه مربوطه رو ویرایش کنید و یا اگه تو فایل زبان اورده شدند از اونجا پاکشون کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در مهر 90 کسی نیست به سوالات من جواب بده:1:حالا در تالار گفتگو چه افزونه ای رو نصب کنم؟:thankyou:لطفا به من بگید من چطور می تونم قسمت سازندگان برنامه رو حذف کنم؟ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم هست. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام لطفا در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید!!!!!! (قوانین انجمن...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر