pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من دارم یک قالب جوملا 1.7 را فارسی میکنم . اما قسمت ثبت نام کاربر جدید و جستجو رو هرکاری میکنم راست چین نمیشه ! کسی میدونه این قسمت ها تو css با چی مشخص میشن ؟ یعنی با چه کدی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 ممنون دارم روی لوکال فارسی میکنم ، فایل قالب رو گذاشتم لطفا کمکم کنید . از کد های Direction: rtl; و text-align:right; هم استفاده کردم اما حتی نوشته های صفحه اصلی هم راست چین نمی شوند ! لینک دانلود قالب : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13167906681.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز تا شما دموی آنلاین قرار ندید من نمیتونم کمکتون کنم دوستان دیگه اگه وقت داشتن و تونستن تو لوکال نصب و تست کنن شما رو کمک میکنن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر