abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 باسلام.من یک قالب ساده ی جوملا بدون پشت زمینه دارم.میخام یه عکس به عنوان پشت زمینه ی سایت باشد.منظورم یک عکس کوچک است که به تعداد زیاد کنار هم قرار می گیرد و یک طرح کلی بوجود می آورد. سایت: www.sistanrobo.ir آدرس عکس مورد نظر http://1.pandora.net84.net/images/1846ae470651.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 این کد رو در تگ body در فایل template.css در فولدر css قالبون وارد کنید ببینیدی مشکلتون حل میشه background-image: url('آدرس عکس'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 سلام او محتویات پوشه css قالبتون و در فایل template.css اگه بلدید بک گرادن قالبتون رو این عکس قرار بدید و در محور x , y تکرارش کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام او محتویات پوشه css قالبتون و در فایل template.css اگه بلدید بک گرادن قالبتون رو این عکس قرار بدید و در محور x ' date=' y تکرارش کنین [/quote'] متوجه نشدم چی گفتید. این کد رو در تگ body در فایل template.css در فولدر css قالبون وارد کنید ببینیدی مشکلتون حل میشه background-image: url('آدرس عکس'); با این کد نشد.اگه میشه بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز از کدی که بنده دادم استفاده کنید برای ایجاد پس زمینه در مورد صحبتهای دوستم باید بگم که منظورشون اینه که این پش زمینه ای که برای قالب انتخاب کردید رو در عرض و طول صحه تکرار بشه پس نتیجه کلی اینه که شما در فایل template.css کد زیر را در تگ body وارد کنید background-image: url('آدرس عکس پس زمینه'); background-repeat: repeat-xy; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما دقیقا همین کد را در template.css زیر تگ body قرار بده: (background-image: url(http://1.pandora.net84.net/images/1846ae470651.png; میتونی قبلش عکس را بگیری بزاری تو پوشه images قالب اونوقت اینطوری آدرس بده: background-image:url(../images/1846ae470651.png); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 کدی که با اون میشه عکس رو ریپیت کرد رو بنویسین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 بهتره یه ایبوک آموزش css از نت بگیری بخونی اینم کدش: background-repeat: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 من این کد رو قرار دادم عکس page-bg.png رو هم تغییر دادم.ولی کار نکرد مشکل از چیه؟ background: #efefef url(../images/page_bg.png)background-repeat: repeat-xy; من اگه فایل template.css روبراتون بزارم تغییر میدین برام.خیلی لطف می کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز فایل رو قرار بده تا درستش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر فراوان در این مسیر http://www.upload4files.tk/download.php?file=69a40a56e2d6964d0ab54efa98a728cb فقط این رو بگم که عکس رو هاست خودم وارد کردم همون page_bg رو .نیازی نیست لینکش رو عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از همه.مشکلم حل شد .همون چیزی که میخاستم شد.اولش هر چی کدها رو تغییر میدادم توی سایت بک گراند دیده نمی شد.ولی بعد از یک ساعت وقتی سایت رو باز کردم دیدم بک گراند درج شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 اون به خاطر کش مرورگر شما بوده و اگر کش رو خالی کنید در همان زمان با یکبار رفرش میتونید تغییرات رو ببینید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر