pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. میخوام رنگ لینک های قالبم رو تغییر بدم . لطفا راهنمایی کنید کدوم قسمت از فایل css قالب رو باید ویرایش کنم ؟ از قالب رایگان استفاده نمیکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در شهریور 90 سلام... باید تو فایل css دنبال یه همچین چیزی بگردید... a { color: #000000; } حالا رنگو هرچی دوست داری بزار..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون . من اونجور تگی که شما گفتید پیدا نکردم . فقط اینجوری هست : یعنی امکانش هست اینها باشند ؟ a { color: #069; text-decoration: none; } a:hover, a:active, a:focus { color: #333; text-decoration: none; } میگم این کد رنگ های 3 رقمی چطوری هست ؟ آخه همه کد رنگ ها 6 رقمی هستند ! الان باید بجای این کد 3 رقمی چی بذارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در شهریور 90 ممنون . من اونجور تگی که شما گفتید پیدا نکردم . فقط اینجوری هست : یعنی امکانش هست اینها باشند ؟ a { color: #069; text-decoration: none; } a:hover' date=' a:active, a:focus { color: #333; text-decoration: none; } میگم این کد رنگ های 3 رقمی چطوری هست ؟ آخه همه کد رنگ ها 6 رقمی هستند ! الان باید بجای این کد 3 رقمی چی بذارم ؟ [/quote'] سلام... بله همینی که نوشتیدو باید edit کنید. a { color: #069; text-decoration: none; } شما کد رنگ رو همون کد 6 رقمیه رنگ مورد نظرتونو بزارید، کار می کنه..... و اما این یکی a:hover, a:active, a:focus { color: #333; text-decoration: none; } برای تایین رنگ لینک، در حالتیه که mouse روی لینکه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 آقای یوسفی چند بار کد ها رو تغییر دادم و امتحان کردم اما رنگ لینک ها تغییر نکرد . از ctrl +f5 هم استفاده کردم اما بازم تغییرات مشاهده نشد ! یعنی مشکل از چی میتونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در شهریور 90 آقای یوسفی چند بار کد ها رو تغییر دادم و امتحان کردم اما رنگ لینک ها تغییر نکرد . از ctrl +f5 هم استفاده کردم اما بازم تغییرات مشاهده نشد ! یعنی مشکل از چی میتونه باشه ؟ مهندس تا قالب تو نبینم نمی تونم نظر بدم .... خواستی برای ایمیل کن...انشالله ردیفش می کنم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 فایل قالب رو ندارم ! فقط واسم نصب کرده . اگه template css ها رو کپی بگیرم بفرستم میشه درستش کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 در این مورد قبلا در انجمن بجث شده و من در چندین تاپیک برای دوستان تگ های مورد نیاز رو قرار دادم ! نیازی به ارسال قالب نیست لطفا ادرس سایت رو قرار دهید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر