محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 چرا من وقتی گزینه ای در تاپ منو می گذارم .گزینه ها از سمت راست به چپ شروع نمی شوند . از وسط به چپ شروع می شوند. مثل این صفحه www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به دلیل فارسی سازی ناقص! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ببخشید شما می توانید خوب کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز شما خودتون هم می تونید فارسی سازی کنید کافیه توی انجمن جستجو کنید و بحث هایی که در این مورد هست رو مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من تو انجمن جستجو کردم ولی اموزشی در مورد فارسی سازی پیدا نکردم. برای خوب شدن تاپ منو کجا رو باید فارسی کنم.؟من اگه فایل css رو بدم شما می توانید خوب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر